• Со попуст
  • Неодамнешно
4 парчиња чевли за домашни чевли за фиоки за чевли за шарки решетки за флип -плоча за вртење на решетката задебелен мебел за мебел за додатоци за додатоци за додатоц?

4 парчиња чевли за домашни чевли за фиоки за чевли за шарки решетки за флип -плоча за вртење на решетката задебелен мебел за мебел за додатоци

 
DEN 160.00

Количината на стоката
Това е достапна

Оваа решетка за флип може да се користи за трансформација на вашиот единечен/мулти -слој за чевли за чевли за да се зголеми капацитетот на кабинетот Опремено со додатоци за инсталација и точни отвори, може да биде совршено погоден за вашиот кабинет за чевли и решетката за чевли. Направено од избран густ ABS материјал, здрав и издржлив, абење? Отпорен и анти -'рѓа. Силен капацитет на лежиште, отпорност на корозија, без деформација, долг животен век. Исклучително изработка, лесна за инсталирање и употреба, е практичен додаток за кабинет за чевли. Оваа решетка за флип може да се користи за трансформација на вашиот единечен/мулти -слој за чевли за чевли за да се зголеми капацитетот на кабинетот. Опремено со додатоци за инсталација и точни отвори, може да биде совршено погоден за вашиот кабинет за чевли и решетката за чевли. Направено од избран густ ABS материјал, здрав и издржлив, абење? Отпорен и анти -'рѓа. Силен капацитет на лежиште, отпорност на корозија, без деформација, долг животен век. Исклучително изработка, лесна за инсталирање и употреба, е практичен додаток за кабинет за чевли. Оваа решетка за флип може да се користи за трансформација на вашиот единечен/мулти -слој за чевли за чевли за да се зголеми капацитетот на кабинетот. Опремено со додатоци за инсталација и точни отвори, може да биде совршено погоден за вашиот кабинет за чевли и решетката за чевли. Направено од избран густ ABS материјал, здрав и издржлив, абење? Отпорен и анти -'рѓа.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Shoes Cabinet Hinge
Material:
ABS
Features:
Increase Cabinet Capacity
Weight:
Approx. 340g / 12oz
Product Size:
Approx. 26x20cm / 10.2x7.9in
Package List:
4 x Shoes Cabinet Hinge Racks:
1 x Bag of Accessories (22Pcs):
Note:
1. Please allow 0?1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Слични производи во категоријата