• Со попуст
  • Неодамнешно
Hangидни закачалки тешки, модерни и едноставни извонредни убави куки за пешкири со четкани пешкири за кујна за спална соба за бања

Hangидни закачалки тешки, модерни и едноставни извонредни убави куки за пешкири со четкани пешкири за кујна за спална соба за бања

 
DEN 876.80

Количината на стоката
Това е достапна

Изработено од висока тврдост 304 не'рѓосувачки челик, здрав и издржлив, отпорен на абење Убава и исклучителна, може да се користи за висечки палта, крпи, шалови, клучеви, капи, итн. Површината се третира со четкан процес, кој е отпорен на корозија и не е лесен за оксидирање и 'рѓа. Самолепливи куки, без дупки за удирање, можат да се инсталираат директно зад мазен wallид или врата. Широк спектар на примена, може да се инсталира во спалната соба, дневната соба, бањата, кујната, канцеларијата, итн. Изработено од висока тврдост 304 не'рѓосувачки челик, здрав и издржлив, отпорен на абење. Убава и исклучителна, може да се користи за висечки палта, крпи, шалови, клучеви, капи, итн . Површината се третира со четкан процес, кој е отпорен на корозија и не е лесен за оксидизирање и 'рѓа. Самолепливи куки, без дупки за удирање, можат да се инсталираат директно зад мазен wallид или врата. Широк спектар на примена, може да се инсталира во спалната соба, дневната соба, бањата, кујната, канцеларијата, итн. Спецификација : Состојба : 100% бренд Newуитим Тип : Hangermaterial : 304 Третман на површинска површина од не'рѓосувачки челик : Bushed Type : 3-Hooks Style : Modern and Simple Wight : Приближно.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hanger
Material:
304 Stainless Steel
Surface Treatment:
Brushed
Type:
3-Hooks
Style:
Modern and Simple
Weight:
Approx. 252g / 8.9oz
Product Size:
Approx. 180x45mm / 7.1x1.8in
Package List:
1 x Hanger:
Note:
1.Before installing the hook on the wall, please keep the surface smooth and clean, and do not hanging anything within 24 hours after installing the hook.:
2.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Слични производи во категоријата