• Со попуст
  • Неодамнешно
ЈУАНФЛК Бања Мултифункционална Двослојна Хартија За Ткиво Едноставна И Модерна Кутија За Пумпање Кутија За Пумпање Креативна Непорозна Решетка За Кутии За Ткиво ?

ЈУАНФЛК Бања Мултифункционална Двослојна Хартија За Ткиво Едноставна И Модерна Кутија За Пумпање Кутија За Пумпање Креативна Непорозна Решетка

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

1 Горниот дел од држачот за тоалетна хартија може да ги држи вашите мобилни телефони, таблети, часовници, влажни марамчиња, очила и други мали предмети кога одите во тоалет или туш, што е многу погодно. Горната лента за запечатување е водоотпорна, не се плаши од влажноста во бањата и нема потреба да се грижите за повремено попрскување вода за време на процесот на чистење. Има прозорец за да ве извести кога ќе истече хартијата. Двојно складирање, голем простор, чиста партиција, уредни и чисти, одбиваат да се плеткаат. Четири аголни куки на дното за лесно складирање на мали предмети за бања. Горниот дел од држачот за тоалетна хартија може да ги држи вашите мобилни телефони, таблети, часовници, влажни марамчиња, очила и други мали предмети кога одите во тоалет или туш, што е многу погодно. Горната лента за запечатување е водоотпорна, не се плаши од влажноста во бањата и нема потреба да се грижите за повремено попрскување вода за време на процесот на чистење. Има прозорец за да ве извести кога ќе истече хартијата. Двојно складирање, голем простор, чиста партиција, уредни и чисти, одбиваат да се плеткаат. Четири аголни куки на дното за лесно складирање на мали предмети за бања. Добредојдовте во нашата продавница ЈУАНФЛК : искусни сме во прибор за домаќинство и имаме широк спектар на предмети за мебел што се практични и ефтини. Изберете што сакате да однесете дома.Спецификација : Бел колорматеријал : Апспроизвод Големина : Должина : 24 cm Width : 14 cmheytheagh : 21.5 cmproduct тежина : 750gpackage Вклучени : ткиво кутија * 1 метод на инсталација : 1. Избришете ги ѕидовите.


Клучни карактеристики

White color:
Material:
ABS
Product Size:
Length:
24 cm
Width:
14 cm
Height:
21.5 cm
Product weight:
750g
Package Included:
Tissue box * 1:
Installation method:
1. Wipe clean the walls.:
2. Tear off the non-marking protective film.:
3. Paste it on the wall and squeeze out the internal air.:
4. Just hang the tissue box.:
Prevention:
1. This product is suitable for smooth and flat surfaces, not for rough and uneven places, and avoid tile joints.:
2. The walls should be cleaned to avoid other foreign objects such as water and oil stains.:
3. The air on the unmarked label must be emptied, the remaining air will affect the load-bearing effect or even fall.:
4. Repeatable posts. If there is dust inside, please rinse with clean water and dry it for reuse.:
After-sale specifications:
If you encounter any problems, please contact us, we will have professional after-sales personnel to solve the problem for you within 24 hours.
After-sales service:
Committed to ensuring the satisfaction of every customer, if you have any questions about the product, please feel free to contact us, we will reply within 24 hours. :

Слични производи во категоријата