• Со попуст
  • Неодамнешно
Yqjymfz Тешки Церада Должност Церада Покритие За Камион Автомобил Брод Кампување Отворено Церада Магацин Сончаница Сенка Барака Крпа Церада Тешки 5mx6m

Yqjymfz Тешки Церада Должност Церада Покритие За Камион Автомобил Брод Кампување Отворено Церада Магацин Сончаница Сенка Барака Крпа

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Note забелешкаГолемината Се Мери Со Рака, Ќе Има Мала Разлика во Големината, Ве Молиме Погледнете Го Вистинскиот Објект, Време На Испорака 10-25 Дена ☞ Идеален за Кампување Чаршафи, Засолништа,Риболов За Се Што Треба Да Заштити од Суровите Временски Услови, може Да Покрие Предмети во Вашата Градина или Поле.Може да се Користи Како Покривка За Приколки, Автомобили, Чамци, Велосипеди И Каравани Кога не Се Користат. ☞ Ве молиме Запомнете Големината На Завршницата Е Малку Пократка од Големината На Сечењето Како Што Се Рекламира,Поради Преклопувањето На Рабовите,Се Преклопува до Компактна Големина за Лесно Складирање на Мали Простори или Во Ранци. ☞ Овие Церади се Отпорни на Гниење, Мувла и Смалување,Лесни за Ракување и Транспорт поради Лесниот Материјал. ☞ МатеријалПолиестер, Растојание На Шипки 1 М,Дијаметар На Шипки 1,6 См. Note забелешкаГолемината Се Мери Со Рака, Ќе Има Мала Разлика во Големината, Ве Молиме Погледнете Го Вистинскиот Објект, Време На Испорака 10-25 Дена. ☞ Идеален за Кампување Чаршафи, Засолништа,Риболов За Се Што Треба Да Заштити од Суровите Временски Услови, може Да Покрие Предмети во Вашата Градина или Поле.Може да се Користи Како Покривка За Приколки, Автомобили, Чамци, Велосипеди И Каравани Кога не Се Користат. ☞ Ве молиме Запомнете Големината На Завршницата Е Малку Пократка од Големината На Сечењето Како Што Се Рекламира,Поради Преклопувањето На Рабовите,Се Преклопува до Компактна Големина за Лесно Складирање на Мали Простори или Во Ранци. ☞ Овие Церади се Отпорни на Гниење, Мувла и Смалување,Лесни за Ракување и Транспорт поради Лесниот Материјал. ☞ МатеријалПолиестер, Растојание На Шипки 1 М,Дијаметар На Шипки 1,6 См. Ве молиме Запомнете : вистинската големина на церада ќе биде 10 см помала од описот на веб-страницата.Опис : Церада Со Висока Густина Ткаени Горниот Слој За Максимална Флексибилност и Сила, Мала Густина Засилен Ламинат Поддршка За Времето и Отпорност На Вода.


Клучни карактеристики

Material:
Polyester Tarp
Weight:
500 G/M2
Thickness:
0.42 Mm
Grommets Distance:
1 M
Grommets Diameter:
1.6 cm
Note:
Note:
the Size is Measured by Hand, There Will Be a Slight Difference in Size, Please Refer to the Actual Object, Delivery Time 10-25 Days.
After Receiving the Product, There May Be a Little Taste of Glue and Ventilation Outside.:
Realistic Shooting, Shooting Lights, Display Effects and Personal Opinions and Other Factors Will Produce a Certain Color, Please Prevail in Kind:
If You Have Any Questions, Please Contact Us Immediately :

Слични производи во категоријата