• Со попуст
  • Неодамнешно
Leydebong без клуч за рачка на вратата постави внатрешни копчиња за врата во сатен месинг, лостови за приватност на вратите, спална соба за бања во затворен простор- зак?

Leydebong без клуч за рачка на вратата постави внатрешни копчиња за врата во сатен месинг, лостови за приватност на вратите, спална соба

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Функција за приватност без клуч : Рачката на вратата може да се заклучи внатре Користете го за вашите соби за гости, спални соби, бањи, врати за заклучување на ентериер и други потреби за приватност. (Ако се појави итен случај во куќата, може да се присили отворено однадвор со помош на рамна алатка). Современо заклучување на лостот за дизајн : Наменето за комерцијални и станбени апликации со современ стил, финишот од месинг од дамки се чувствува одлично во вашата рака, со надворешна рачка и мазна квадратна внатрешна рачка за да одговара на вашите раце. Естетски пријатно заклучување на вратата што носи убавина за вас и вашиот дом. Една големина најмногу се вклопува : прилагодливата брава се вклопува во вратата од 60мм или 70мм (2 3/8 инчи или 2 3/4 инчи); Дебелина на вратата на вратата на вратата 1 3/8 "(35мм) до 1 3/4" (44мм) реверзибилна и за левата и десната врата. Лесна инсталација : Инсталирајте го вашиот заклучок во блиц. Сè што ви треба е врата и сет на алатки! Нема потреба од професионални фиттери на вратите, можете сами да го направите тоа!. Безбедно и безбедно : заклучувањето на вратата е совршен начин да го чувате вашиот дом (и вашите работи) заштитени. Доаѓа со тешки конструкции, изработени од висококвалитетна легура на цинк и не'рѓосувачки челик, сатенски месинг завршен, модерно заклучување на плоштад вратите потврдуваат со безбедност на АНСИ Одделение 3, надминува 200. Комплетите за приватност се користат на вратите за бања и спални. Заклучено со свртување на копче однатре и може да се отклучи во случај на итни случаи однадвор со вртење на копчето за засилување со помош на рамен предмет. Leydebong обезбедува секаков вид хардвер на вратите, вклучително и приватност/премин/влез (ист клуч)/влез (не истиот клуч)/глупост/единечен Deadbolt, а нашите рачки за рачка за приватност на злато можат да ја дадат и функцијата и естетиката што ви е потребна за модерен дом .


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата