• Со попуст
  • Неодамнешно
Полицата за држачи за држачи за држачи за држачи за држачи за држачи за држачи за заграда Електрична 2PCS литиум батерија Алатки за електрична алатка за електрична а?

Полицата за држачи за држачи за држачи за држачи за држачи за држачи за држачи за заграда Електрична 2PCS литиум батерија Алатки

 
DEN 1328.00

Количината на стоката
Това е достапна

Не е лесно да се оштети или скрши, можете да го чувате на долг рок Капацитет за лежиште на оптоварување, мазна површина, безбедна за употреба. Направено од премиум пластичен материјал, безбеден и издржлив за употреба. 2 парчиња вкупно, доволна количина може да ги исполни сите ваши барања за складирање. Овој држач за електрична алатка со 4 дупки за завртки, лесен за инсталиран (завртката не е вклучена). Опис Ако барате држач за електрична алатка со сигурен квалитет и разумна цена, сакам да го препорачам овој држач за електрична алатка за вас. Ние усвојуваме квалитет со висок крај, за да можете да го задржите долго време. Во меѓувреме, поседува атрактивен дизајн на изглед. Тоа би било вашиот најдобар помошник за вас. Карактеристики- боја : црна.- Материјал : пластика- големина : 9. 00cm- изработен од премиум пластичен материјал, безбеден и издржлив за употреба. Капацитет за лежиште на оптоварување, мазна површина, безбедна за употреба. Пакет, вклучувајќи 2 x сопственици на електрични алатки.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата