• Со попуст
  • Неодамнешно
Поставете закачалка за палто за палто со wallид, лесен за инсталирање на куки за крпи кука кука двојна облека кука елегантна не'рѓосувачка челик за домашни материјал?

Поставете закачалка за палто за палто со wallид, лесен за инсталирање на куки за крпи кука кука двојна облека кука елегантна не'рѓосувачка челик

 
DEN 316.80

Количината на стоката
Това е достапна

Двојната кука ви овозможува да закачите повеќе облеки или крпи на една погодна локација Двојната кука ви овозможува да закачите повеќе облеки или крпи на една погодна локација. Отпорност на корозија и оцрнување со секојдневна употреба, стилски и елегантен, совршен за традиционална или модерна бања. Вклучена е лесна инсталација, вклучен е целиот хардвер за монтирање, така што ќе биде лесен и брз за инсталирање. Усвојува висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик и цинк легура, обезбедувајќи издржливост и долговечност. Дизајн на лак, мазна површина, спречете ја гребење, повреда на тропање, удобно складирање, лесно да се создаде добар удобен простор за вас лесно. Двојната кука ви овозможува да закачите повеќе облеки или крпи на една погодна локација. Двојната кука ви овозможува да закачите повеќе облеки или крпи на една погодна локација. Отпорност на корозија и оцрнување со секојдневна употреба, стилски и елегантен, совршен за традиционална или модерна бања. Вклучена е лесна инсталација, вклучен е целиот хардвер за монтирање, така што ќе биде лесен и брз за инсталирање. Усвојува висококвалитетен материјал од не'рѓосувачки челик и цинк легура, обезбедувајќи издржливост и долговечност. Дизајн на лак, мазна површина, спречете ја гребење, повреда на тропање, удобно складирање, лесно да се создаде добар удобен простор за вас лесно. Двојна кука ви овозможува да закачите повеќе облеки или крпи на една погодна локација. Отпорност на корозија и оцрнување со секојдневна употреба, стилски и елегантен, совршен за традиционална или модерна бања. Вклучена е лесна инсталација, вклучен е целиот хардвер за монтирање, така што ќе биде лесен и брз за инсталирање.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Double Robe Hook
Material:
Stainless Steel + Zinc Alloy
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx.6x5.5x5.5cm/2.4x2.2x2.2in
Weight:
Approx.94g/3.3oz
Style:
Modern and simple
Package List:
1 x Double Robe Hook:
1 x Hex Wrench:
2 x Screw:
2 x Expansion Screw:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Слични производи во категоријата