• Со попуст
  • Неодамнешно
2 Парчиња Еластични Банџи Кабли Со Карабински Клипови Банџи Ремени За Церада Водоотпорни Тешки Банџи Јажиња За Караван Кампување Багаж Патувачки Мотоцикл Автомоб?

2 Парчиња Еластични Банџи Кабли Со Карабински Клипови Банџи Ремени За Церада Водоотпорни Тешки Банџи Јажиња За Караван Кампување

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

●Материјал}еластичното јаже со брава за качување на двата краја е изработено од висококвалитетен материјал со извонредна изработка, цврстина и издржливост и долг работен век €Големина} големината на еластичното јаже е 30 см / 11,8 инчи. Ве молиме обрнете внимание на големината пред да ја поставите нарачката. €Карактеристика}тешкото еластично јаже има добра еластичност, силно носење и не е лесно за кршење и носење. ●Лесен за употреба ● секое јаже е опремено со две токи за качување за да се олесни багажот. Идеална алатка за решение за транспорт, пакување и фиксирање на стоки. ①Апликација е важна алатка за фиксирање на стоки и товари и идеален избор за фиксирање на кампови на отворено, шатори, церади и настрешници. 2 Парчиња Еластични Банџи Кабли со Карабински Клипови Банџи Ремени за Церада Водоотпорни Тешки Банџи Јажиња за Караван Кампување Багаж патување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата