• Со попуст
  • Неодамнешно
Детски Скали Безбедносна Мрежа, Градина Ограда Нето, Коноп Јаже Ткаени Нето, Погоден За Божиќ Партија Декорација Скалила Балкон Заштита Отворено Качување, Различн?

Детски Скали Безбедносна Мрежа, Градина Ограда Нето, Коноп Јаже Ткаени Нето, Погоден За Божиќ Партија Декорација Скалила Балкон

 
DEN 14239.84

Количината на стоката
Това е достапна

+ Мрежа за качување јаже од коноп, Фино рачно изработено ткаење, традиционален занаетзајакнат, силата е рамномерна, силата на влечење е силна, професионалното јазли за сончање, ткаењето со повеќе влакна, го прават јажето потрајно, имаат силна отпорност на удар Безбедносна нето големина : заштитната мрежа има дијаметар од 12мм (0,47 инчи) и големина на мрежа од 10х10см,12х12см. Ако бојата и големината што ви се потребни не се тука, можете да кликнете на врската подолу за да влезете во продавницата за да добиете повеќе големини на бои или да не контактирате преку е-пошта. #Користење мрежа против паѓање : многу деца паѓаат од зградата, кажете ни дека безбедноста на децата не може да се игнорира, таа може да се користи и како мрежа за мачки за да се заштитат малите миленичиња од паѓање. +Декоративна нето сцена : погодна за скали, балкони, украси, виси облека, фото ѕидови, градинки, огради на стадиони, тавански мрежи, мрежи за заштита на посевите и многу други апликации. +Процес на безбедносна мрежа : одличен работен став, извонредна изработка, рачно ткаење, создавање сложена, стара убавина, строга контрола на квалитетот, без гаранција за загуба. + Мрежа за качување јаже од коноп, Фино рачно изработено ткаење, традиционален занаетзајакнат, силата е рамномерна, силата на влечење е силна, професионалното јазли за сончање, ткаењето со повеќе влакна, го прават јажето потрајно, имаат силна отпорност на удар. Безбедносна нето големина : заштитната мрежа има дијаметар од 12мм (0,47 инчи) и големина на мрежа од 10х10см,12х12см. Ако бојата и големината што ви се потребни не се тука, можете да кликнете на врската подолу за да влезете во продавницата за да добиете повеќе големини на бои или да не контактирате преку е-пошта. #Користење мрежа против паѓање : многу деца паѓаат од зградата, кажете ни дека безбедноста на децата не може да се игнорира, таа може да се користи и како мрежа за мачки за да се заштитат малите миленичиња од паѓање. +Декоративна нето сцена : погодна за скали, балкони, украси, виси облека, фото ѕидови, градинки, огради на стадиони, тавански мрежи, мрежи за заштита на посевите и многу други апликации. +Процес на безбедносна мрежа : одличен работен став, извонредна изработка, рачно ткаење, создавање сложена, стара убавина, строга контрола на квалитетот, без гаранција за загуба. Дајте му на вашето дете среќна и безбедна средина!Рачно ткаени, традиционални занаетчиски висок квалитет, висока услуга и висока ефикасност, висок квалитет ние им обезбедуваме на клиентите висока, мултифункционална, широко распространета економска и бараме достапна безбедносна мрежа за деца!Ако имате други барања за големина, ве молиме контактирајте не преку е-пошта и со нетрпение очекувајте го вашиот одговор.


Клучни карактеристики

▸Product Name:
Hemp rope net
▸Safety net material:
jute
▸Protective mesh size:
1x1m(3.28X3.28ft) , 1x2m (3.28X6.56ft) , 1x3m (3.28X9.84ft) , 1x4m(3.28X13.12ft) , 1x5m(3.28X16.4ft) , 2x2m(6.56X6.56ft) , 2x3m(6.56X9.84ft) , 2x4m(6.56X13.12ft) , 2x5m(6.56X16.4ft) , 3x3m(9.84X9.84ft) , 3x5m(9.84X16.4ft) , 3X7m (9.84X22.96ft) , 4X4m(13.12X13.12ft) , 4X6m(13.12X19.68ft) , 5X5m(16.4X16.4ft)(customizable)
▸Safety rope:
▸diameter about:
12mm(0.47in)
▸Safety grid spacing:
10X10cm,12X12cm
▸Rope color:
jute color (other colors can be customized)
▸The woven mesh is suitable for indoor/outdoor use and can be used anywhere.:
★Hemp Rope Net feature:
★The rope net is easy to install, the first one:
winding installation; the second
★Widely used ropes:
stairs, balconies, lofts, windows, gardens, climbing, swings, hammocks, suspension bridges, kindergartens, shopping malls, restaurants, amusement parks, clothing stores, hanging clothes nets, roof ceiling nets, decorative nets, plant protection nets , tunnel network, blocking animal nets, children's shatter-resistant nets, pet isolation nets, child safety nets, cat nets, etc.
★Warm Reminder::
1.Manual measurement of the size of the woven mesh, there will be 2-3CM error, please understand, thank you.:
2.Due to the different understanding of spotlights and different people's colors, cat nets may have some color difference, but within a reasonable range. :

Слични производи во категоријата