• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач за бричење на жилет од ванзаванзу за лепило за туширање на туш за виси, бања силиконски водоотпорен туш куки држач за четка за коса за крпа за крпа за крпа за к?

Држач за бричење на жилет од ванзаванзу за лепило за туширање на туш за виси, бања силиконски водоотпорен туш куки држач за четка за коса за крпа

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Совршен држач за брич и четка за коса : Ако не знаете каде да поставите жилети, бричење, четки за коса и стискави за туширање, можете да ги пробате нашите куки за wallидови на лепило, кои се дизајнирани да одговараат на повеќе жилети и да помогнат да заштедите простор во вашата бања Плус, тие ги одржуваат вашите жилет и четки за коса суви и чисти спречувајќи ги да паднат. Внимание : Овие држачи за жилет за туширање не се погодни за држење тешки предмети. Препорачуваме да ги користите за предмети што тежат помалку од 4 bs. ? Водоотпорни и без 'рѓа : Нашите силиконски завиткани од не'рѓосувачки челик за туш wallид не се само водоотпорни, туку и доаѓаат во најразлични убави бои. Плус, нашиот држач за жилет поставен со wallидови го олеснува разликувањето помеѓу слични предмети според нивните уникатни нијанси. Практични и декоративни : Овие лепливи куки за туширање имаат стилски кружни агли и мат-финиш текстура за едноставен и елегантен изглед. Хармоничните бои на куките можат да одговараат на многу украсни стилови, а секоја кука има две нозе за да обезбеди доволно простор за држење на разни предмети. Широки апликации : Силиконскиот водоотпорен држач за туширање на жилет има широк спектар на апликации. Може безбедно да држи предмети како што се жилети, бричење, пискави, четки за коса, крпи, сунѓери за туширање, loofahs, чистачи, капаци за тенџере, мобилни телефони, торби, клучеви, венци и многу повеќе. Тие можат лесно да се прицврстат на мазни површини како плочки, стакло и мермер, што го прави погоден за употреба во разни области на кујна, бања, дневна соба, балкон, перална, канцеларија, врати, полици и сл. Загарантирано 100% задоволство на клиентите : Ако на вашиот живот треба повеќе бои за украсување, Ванзаванзу ќе лансира повеќе шарени лепливи силиконски куки со врвен квалитет. И, ако не сте 100% задоволни од куките на wallидот за туширање, слободно испратете ни ги вашите проблеми или предлози. Совршен држач за брич и четка за коса : Ако не знаете каде да поставите жилети, бричење, четки за коса и стискави за туширање, можете да ги пробате нашите куки за wallидови на лепило, кои се дизајнирани да одговараат на повеќе жилети и да помогнат да заштедите простор во вашата бања . Плус, тие ги одржуваат вашите жилет и четки за коса суви и чисти спречувајќи ги да паднат. Внимание : Овие држачи за жилет за туширање не се погодни за држење тешки предмети. Препорачуваме да ги користите за предмети што тежат помалку од 4 bs. ? Водоотпорни и без 'рѓа : Нашите силиконски завиткани од не'рѓосувачки челик за туш wallид не се само водоотпорни, туку и доаѓаат во најразлични убави бои. Плус, нашиот држач за жилет поставен со wallидови го олеснува разликувањето помеѓу слични предмети според нивните уникатни нијанси.


Клучни карактеристики

Size :

Слични производи во категоријата