• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет За Хардвер за бања, Кука За Наметка За Држач За Тоалетна Хартија И Држач За Крпа За Прстен За Крпи За Раце Комплет За Хардвер За Бања 3 Парчиња Држач За Ролна ?

Комплет За Хардвер за бања, Кука За Наметка За Држач За Тоалетна Хартија И Држач За Крпа За Прстен За Крпи За Раце Комплет За Хардвер За Бања

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал : СУС304 Нерѓосувачки Челик Заврши : Мат Црно И Четкано Злато. 1 х Пешкир Прстен. 1 х Држач За Тоалетна Хартија. 3 х Завртки Пакет. 1 х Прирачник За Инсталација. Нерѓосувачки Челик. ®ИЗДРЖЛИВ е конструиран од висок премиум нерѓосувачки челик 304 го прави отпорен на 'рѓосување и тежок, оваа кука за наметка за закачалки за бања и складирање хартија дефинитивно се направени да траат со години, додека неговиот дизајн отпорен на' рѓа гарантира дека вашите крпи ќе останат чисти и хигиенски!. ● Без 'РЃА●Надградба МАТ ЦРНА И Четкана Златна завршница не прикажува никакви дамки и се спротивставува на секојдневните гребнатини, нежното сликање го прави зглобот да не е лесен за' рѓа, секојдневното одржување е едноставно, ги одржува нашите прстени за крпи за капење и диспензерот за тоалетна хартија мазен и беспрекорен изглед лесно. €СТИЛСКИ ДИЗАЈН_ Класичен тркалезен дизајн со рустикален стил додадете поелегантен и дарежлив изглед за вашиот декор во бањата, заоблени рабови на лавиците за крпи или држачот за хартија, олеснете го фаќањето крпа или марамче. ●ОДЛИЧНО ЗА ПОЛУБАЊА●Вклучете тркалезна наметка за прстен за крпи и држач за ролна тоалетна хартија со отворени раце, компактна големина, а сепак обезбедување доволно простор за складирање на вашата плоча, половина бања/кујна, исто така добра вредност за хотел или куќа на фарма. ●ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАЊЕ е Едноставен За инсталирање на ѕид со вклучен комплетен хардвер, шаблон и упатства. Откако ќе се инсталира црниот држач за тоалетна хартија, држачот и малите завртки што го држат на рекетот одржуваат многу цврсто и цврсто држење. Нерѓосувачки Челик. ®ИЗДРЖЛИВ е конструиран од висок премиум нерѓосувачки челик 304 го прави отпорен на 'рѓосување и тежок, оваа кука за наметка за закачалки за бања и складирање хартија дефинитивно се направени да траат со години, додека неговиот дизајн отпорен на' рѓа гарантира дека вашите крпи ќе останат чисти и хигиенски!. ● Без 'РЃА●Надградба МАТ ЦРНА И Четкана Златна завршница не прикажува никакви дамки и се спротивставува на секојдневните гребнатини, нежното сликање го прави зглобот да не е лесен за' рѓа, секојдневното одржување е едноставно, ги одржува нашите прстени за крпи за капење и диспензерот за тоалетна хартија мазен и беспрекорен изглед лесно.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата