• Со попуст
  • Неодамнешно
Gbpoy Компјутер Биро Стол Канцеларија Стол Компјутер Биро Стол Задача Стол, Висока Канцеларија Стол За Стоење Биро, Chономски Решетката стол Со Потпирач За Раце Канце?

Gbpoy Компјутер Биро Стол Канцеларија Стол Компјутер Биро Стол Задача Стол, Висока Канцеларија Стол За Стоење Биро, Chономски Решетката стол

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

АПЛИКАЦИЈА СО ПОВЕЌЕ СЦЕНИ : Канцеларија, студија, ресторан, работа, спална соба, одмор, седнете и уживајте во релаксирачки час OFFICEОНОМСКИ КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ ЗА БИРО-мрежен потпирач за грб со Висока густина изграден за да одговара на кривата на човечкиот ' рбет, силно поддржувачки. Засилена рамка на цевката за лак, повеќе потпори, повеќе влошки за да се спротивстави на абразија, надградени двослојни потпирачи за раце, вклопување и вградена фиксација, ослободете се од кревките проблеми.Висока густина, силна воздушна пропустливост, добра еластичност, здрава и еколошка. ПРОФЕСИОНАЛЕН И ЕЛЕГАНТЕН КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ - прилагодлива висина и вградена лумбална потпора, обложено дебело седиште за перница, вртење на течност 360°, механизам за лулка со копче за затегнување на навалување, цилиндар за подигнување на цврст гас, цврста најлонска основа и флексибилни тркалца, сите функции прават удобен канцелариски стол. УДОБНО СТОЛЧЕ ЗА КАНЦЕЛАРИСКО БИРО-унифицираниот кожен грб е концизен како целина, исполнет со сунѓер за враќање, седечка удобност, густа перница за сунѓер за враќање, сунѓер за враќање со висока густина, високо еластична и дише, густата перница го намалува притисокот на колкот.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата