• Со попуст
  • Неодамнешно
Компанија компатибилен со Klein Tools ET310 AC пронаоѓач на прекинувачи на AC и 80041 Комплет за алатки за поправка на излез и тестер за садови за рецепти GFCI. Електрични алатки ?

Компанија компатибилен со Klein Tools ET310 AC пронаоѓач на прекинувачи на AC и 80041 Комплет за алатки за поправка на излез и тестер

 
DEN 287.84

Количината на стоката
Това е достапна

Електричен тестер кутија погодна за алатки за алатки Klein Алатки : Кутија за складирање на тестер за кола дизајнирани за Klein Tools ET310 AC пронаоѓач на прекинувачи на AC, пронаоѓач на алатки за поправка на излез и RT250 интегриран тестер за излез на GFCI За торбата со алатки Klein, исто така, се вклопува за Klein Tools NCVT3 P со двојна опсег на тестер за напон на напон и жица. Надворешна димензија : 9,75*6*2,9 инчи. (Само држач за трагач на кола). Организатор за патувања на електрични кола со тврд материјал : Контејнер за складирање на тестер GFCI со употреба на висококвалитетен материјал EVA, здрав и издржлив, за торбичка за тестер на Клајн со добра водоотпорна, шок-изобилна, испуштена прашина, анти-лизгање. За кутиите со електрични алатки Клајн можат добро да го заштитат вашиот тестер на напон да не бидат оштетени во испакнатини и да спречат гребнатини и прашина да предизвикаат Клајн. Држач за тестер за прекинувачи на кола со прецизен слот : држач за складирање на тестер за садови со прецизен слот за да се поправи за тестер за напон на Клајн, така што за мултиметарскиот комплет Klein нема да падне кога ќе ја отворите кутијата за електрични алатки, а за кутијата за складирање на трагачот на кола на Клајн може да ја спречи алатката од оштетување од тресење во електрични алатки тешко. Електричен држач за трагач на жица со мазен патент од 360 степени е многу погодно за да отворите и затворите организатор на електрична опрема. Кутија за складирање на електрични тестери со електричен излез со џеб од патент : Случај за детектор на напон со џеб од патент, кој може да складира додатоци за комплетот за пронаоѓач на прекинувачи на кола на Клајн, како што се адаптер за клип, адаптер за заземјување, адаптер за лесен приклучок, пенкало за електричен тестер, итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата