• Со попуст
  • Неодамнешно
Фреквенција на фактор на напон на напон Фреквенција Електрична енергија Монитор на електрична енергија Амперметар Волтметар Мултиметар Тестер Освежувачка брзин?

Фреквенција на фактор на напон на напон Фреквенција Електрична енергија Монитор на електрична енергија Амперметар Волтметар Мултиметар

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

【Лесен за употреба】 Лесен е за употреба, само поминете го кабелот за оптоварување низ тековниот трансформатор, а ограничувањето на електричната енергија може да биде претходно поставено 【LED дисплеј】 Голем квадратен LED 3-цифрен дисплеј обезбедува јасни читања, обезбедувајќи им на корисниците широко видно поле и удобност. 【Опсег на употреба】 Мерачот се користи за еднофазен AC, опсегот е 60 V до 500 V, копчето може да се користи за контрола на задното осветлување, дизајнот е убав и уникатен, а услужниот век е долг. 【Мултифункционален инструмент】 Мултифункционалниот инструмент може да го мери и прикаже фреквенцијата и факторот на моќност на напон, струја и активна енергија во исто време, а моќната функција може да ги задоволи различните потреби на корисниците. 【Лесно за носење】 мала големина, лесно за корисниците да го спроведат кога ќе излезат на работа, производот има вкупно пет бои за избор, најразлични избори. 【Лесен за употреба】 Лесен е за употреба, само поминете го кабелот за оптоварување низ тековниот трансформатор, а ограничувањето на електричната енергија може да биде претходно поставено. 【LED дисплеј】 Голем квадратен LED 3-цифрен дисплеј обезбедува јасни читања, обезбедувајќи им на корисниците широко видно поле и удобност. 【Опсег на употреба】 Мерачот се користи за еднофазен AC, опсегот е 60 V до 500 V, копчето може да се користи за контрола на задното осветлување, дизајнот е убав и уникатен, а услужниот век е долг.


Клучни карактеристики

Item Type:
Voltage current frequency meter
Model:
AD112-22 FVAH
Color:
Red, Green, Yellow, Blue, White (optional)
Voltage Measurement:
AC60-500V
Current Measurement:
0-100A
Frequency Measurement:
20-75 Hz
Error:
± 2%
Refreshing Speed:
About 200ms/time
Ambient Temperature:
0-50 ()
Package List:
1 x Meter  :

Слични производи во категоријата