• Со попуст
  • Неодамнешно
Lovejoy 93612 Големина SX132-6 Индустриски центар за спојување, инч, 1,125 bore, 5,2 OD, 8,97 целокупна должина на спојување, 5840 максимална неурамнотежена вртежи во минута, номинален в

Lovejoy 93612 Големина SX132-6 Индустриски центар за спојување, инч, 1,125 bore, 5,2 OD, 8,97 целокупна должина на спојување, 5840 максимална

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Центар за употреба со склопување на спојници на дискот SX-тип (не е вклучено) Собранието овозможува спојување на шахтите без да ги нарушувате центрите. Сместува аголна, аксијална и паралелна погрешно поставување. Ротационите брзини до 9.100 вртежи во минута без специјално балансирање. Мешање вклопување и клучен начин за безбеден прилог на вратилото. Центар за употреба со склопување на спојници на дискот SX-тип (не е вклучено). Собранието овозможува спојување на шахтите без да ги нарушувате центрите. Сместува аголна, аксијална и паралелна погрешно поставување. Ротационите брзини до 9.100 вртежи во минута без специјално балансирање. Мешање вклопување и клучен начин за безбеден прилог на вратилото. Флексибилните спојки се користат за да се поврзат две ротирачки шахти кои не се усогласени со цел да се пренесе ротационата моќност, позната како вртежен момент, од една вратило до другата. Повеќето флексибилни спојки се состојат од два центри и средно собрание; Секој центар се придава на вратило додека средното склопување се флексира помеѓу центрите за да се смести погрешно поставување на двата шахти. Погрешното поставување на вратилото се генерално или паралелни или аголни и предизвикуваат компликации на пренесување на ротационата моќност од една вратило во друга во форма на стресови, товари, вибрации и други сили, кои варираат од еден вид погрешно поставување до друга.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата