• Со попуст
  • Неодамнешно
Планински мажи Тврдајте вежба 10-30мм дрво за обработка на дрво за вежбање, поставено долг четири-слот карбид 6,35мм, дупчалка за дупчење, пила за алатки за заклучување

Планински мажи Тврдајте вежба 10-30мм дрво за обработка на дрво за вежбање, поставено долг четири-слот карбид 6,35мм, дупчалка

 
DEN 196.80

Количината на стоката
Това е достапна

Внатрешните парчиња за внатрешно ладење на карбид имаат подобри перформанси за сечење, особено погодни за машини за длабока дупка и материјали со тешко за машини Прецизна вежба на земја со централна точка и две квадратни секачи за мелење на рамото. Погодно за дрво и вештачко дрво. Висока сила и цврстина. Внатрешните парчиња за внатрешно ладење на карбид имаат подобри перформанси за сечење, особено погодни за машини за длабока дупка и материјали со тешко за машини. Прецизна вежба на земја со централна точка и две квадратни секачи за мелење на рамото. Погодно за дрво и вештачко дрво. Висока сила и цврстина. Погоден за јаглероден челик, разладено леано железо, дуктивно железо, сиво леано железо, челик за умре, не'рѓосувачки челик, легура на легура, алатка за челик. за дрво и вештачко дрво. Висока јачина и цврстина. Лесно да се користи. Рачно мерење, ве молиме, дозволете грешка од 1 ~ 2мм, благодарам. Поради разликата на различни монитори, сликата може да не ја одразува вистинската боја на предметот. Ве молиме, дозволете малку разлика во бојата. Ако имате побарувачка за повеќе производи, ве молиме контактирајте не. Ако имате проблем со производот, ве молиме контактирајте не за да се справите со вас пред Evaluation Warranty : 1 години производство на гаранција. Ние ќе ги понудиме вашите бесплатни нови делови или додатоци со 3 месеци по купувањето. Ние ќе ги понудиме вашите бесплатни нови делови или додатоци, но треба да платите за одредена такса за испорака ако повеќе од 3 месеци помалку од 1 година.


Клучни карактеристики

Br-and new:
Precision ground drill with center point and two square shoulder milling cutters.:
Suitable for wood and artificial wood.:
High strength and hardness.:
Easy to use.:
Durable.:
6pcs:
10mm 12mm 14mm 16mm 18mm 20mm
9pcs:
10mm 12mm 13mm 14mm 15mm 16mm 18mm 19mm 20mm
notes:
1. Manual measurement, please allow 1~2mm error, thank you.:
2. Due to the difference of different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please allow a little color difference.:
3. If you have any demand for more products, please contact us.:
4. If you have a problem with the product, please contact us to handle it for you before the evaluation:
WARRANTY:
1 years manufacture warranty.:
We will offer your free new parts or accessories with during 3 months after your purchase.:
We will offer your free new parts or accessories but you need to pay for some shipping fee if more than 3 months less than 1 year.:
Defective problem has to be submitted within 7 business days after product is delivered.:
Shipping damage has to be submitted within 5 business days after product is delivered.:
Please show us photo or video if happens problems on products.:
CONTACT US:
If you want to place a large order for wholesale, please feel free to contact us.:
If you need to order multiple items, pleases let us know first. We can offer you some discount.:
FEEDBACK:
Any feedback from you will be much appreciated. If you're satisfied with our service or products, please give us 5 stars. -If you have any questions, please contact with us, and we will get back to you sooner. :

Слични производи во категоријата