• Со попуст
  • Неодамнешно
Работ за складирање корпи за стапчиња Тренис, кафез со стапчиња, мултифункционална лажица во кујната, исцедете го кутијата за складирање на буриња за јадење црна ц?

Работ за складирање корпи за стапчиња Тренис, кафез со стапчиња, мултифункционална лажица во кујната, исцедете го кутијата за складирање

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

Мултифункционално складирање на дренажа на кафез, дренажа брзо повеќе слојно складирање Дизајн на дренажа на дупки, 3 складирање на оддели, суспендирана вентилација. Може да се расклопи и исчисти, а 3-слојната структура е отстранлива и лесна за чистење. Дизајнот со висока вредност е удобен и безгрижен. Дизајнот на клунот на Игл е погоден да истури вода, не покажува гребнатини и не привлекува инсекти. Мултифункционално складирање на дренажа на кафез, дренажа брзо повеќе слојно складирање. Дизајн на дренажа на дупки, 3 складирање на оддели, суспендирана вентилација. Може да се расклопи и исчисти, а 3-слојната структура е отстранлива и лесна за чистење. Дизајнот со висока вредност е удобен и безгрижен. Дизајнот на клунот на Игл е погоден да истури вода, не покажува гребнатини и не привлекува инсекти. Категорија на производот : Материјал за кафез со стапчиња : ПП Стил : Број на светлосен слој (спецификации) : сива, црна, боја на кајсија.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата