• Со попуст
  • Неодамнешно
Kastar 1-пакет батерија и паметен USB полнач компатибилен со JVC BN-V11U BN-V12U BN-V14U BN-V18U BN-V20U BN-V22U BN-V24U BN-V25U батерија, JVC GR-SXM960U GR-SZ1 GR-SZ3 GR- GR- SZ7 GR-SZ9 GR-SZ9U XM-D1BK

Kastar 1-пакет батерија и паметен USB полнач компатибилен со JVC BN-V11U BN-V12U BN-V14U BN-V18U BN-V20U BN-V22U BN-V24U BN-V25U

 
DEN 527.84

Количината на стоката
Това е достапна

Тип на батерија : Ni-MH; Напон на батеријата : 60 V; Капацитет на батеријата : 2650m Ah. Лесен за носење, влез на полначот : 5 V 2-3 A 15 W; Излез : 6. Интелигентни LED USB полнач ги прикажува статусот на полнење и капацитетот на батеријата. Повеќе опција за полнење, микро-USB влез и влез Type-C, дојдете со микро USB кабел. Пакетот вклучува : 1 батерија + 1 паметен полнач. Тип на батерија : Ni-MH; Напон на батеријата : 6.0 V; Капацитет на батеријата : 2650m Ah. Лесен за носење, влез на полначот : 5 V 2-3 A 15 W; Излез : 6. Интелигентни LED USB полнач ги прикажува статусот на полнење и капацитетот на батеријата. Повеќе опција за полнење, микро-USB влез и влез Type-C, дојдете со микро USB кабел. Пакетот вклучува : 1 батерија + 1 паметен полнач. Топол потсетник : Може лесно да се користи "Ctrl" + "F" за да ги пронајдете вашите модели 1. Компатибилен со моделите на батерии : JVC : BN-V11 U BN-V12 U BN-V14 U BN-V15 U BN-V18 U BN-V20 U BN-V22 U BN-V24 U BN-V25 U BN-V400 U BN-V60 U BN-V65 2. Компатибилен со моделите на камери : JVC GR-DVA1 GR-DVA1 U GR-DVF1 GR-DVF10 GR-DVF10 U GR-DVF20 GR-DVF20 U GR-DVF25 GR-DVF3 GR-DVF7 GR-EX1 GR-EX7 GR-EZ1 U GR-FX10 GR-FX11 GR-FX16 GR-FX17 GR-FXM15 GR-FXM16 GR-FXM40 GR-FXM41 GR-FXM65 GR-HF705 U GR-HF805 U GR-LT10 GR- LT5 GR-LT7 GR-LT90 GR-LT91 GR-M7 U GR-MV1 GR-S27 GR-SV1 U GR-SV3 GR-SV3 U GR-SV7 U GR-SX160 GR-SX19 GR-SX26 GR-SX260 GR-SX850 U GR-SX851 U GR -SX860 U GR-SX907 GR-SX950 U GR-SXM161 GR-SXM161 US GR-SXM200 GR-SXM235 U GR-SXM240 U GR-SXM245 U GR-SXM250 US GR-SXM255 GR-SXM256 GR-SXM260 GR-SXM260 U GR-SXM260 US GR-SXM265 GR-SXM265 US GR-SXM277 GR-SXM278 GR-SXM279 GR-SXM29 GR-SXM30 GR-SXM300 GR-SXM320 U GR-SXM330 U GR-SXM335 U GR-SXM340 U GR-SXM347 GR-SXM37 US GR-SXM38 US GR-SXM45 GR-SXM46 GR- GR- SXM46 EA GR-SXM47 GR-SXM48 GR-SXM49 GR-SXM50 GR-SXM50 E GR-SXM57 GR-SXM58 GR-SXM61 GR-SXM62 GR-SXM71 GR-SXM72 GR-SXM75 GR-SXM81 GR-SXM82 GR-SXM91 GR-SXM92 GR -SXM460 GR-SXM460 A GR-SXM515 U GR-SXM520 U GR-SXM525 U GR-SXM527 U GR-SXM530 GR-SXM535 U GR-SXM540 U GR-SXM600 GR-SXM607 GR-SXM720 U GR-SXM730 U GR-SXM7444435 U GR-SXM600 GR-SXM607 GR-SXM720 U GR-SXM730 U GR-SXM7444435 U GR-SXM600 GR-SXM600 GR-SXM607 GR-SXM720 U GR-SXM730 U GR-SXM7444435 U GR-SXM74 45 U GR-SXM747 GR-SXM750 U GR-SXM750 US GR-SXM755 US GR-SXM760 GR-SXM915 GR-SXM915 U GR-SXM920 GR-SXM920 U GR-SXM930 GR-SXM930 U GR-SXM937 GR-SXM947 GR-SXM960 U GR-SZ1 GR-SZ3 GR- SZ7 GR-SZ9 GR-SZ9 U XM-D1 BK.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата