• Со попуст
  • Неодамнешно
2 парчиња Маскара и Влошки За Штитници За Сенки За Очи, Маскара За Повеќекратна Употреба Англекаи И Штит За Сенки, Алатка За Заштита На Апликаторот За Штитник За Тре?

2 парчиња Маскара и Влошки За Штитници За Сенки За Очи, Маскара За Повеќекратна Употреба Англекаи И Штит За Сенки, Алатка За

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

✿€Мазна малиот лак е погоден за цртање нежен ајлајнер, што е суштинска алатка за почетници ✿€Широка Примена}оваа алатка за заштита на апликаторот за штитници за трепки има широк спектар на употреба, лесно може да ви помогне да нацртате нежни сенки за очи, да нанесете трепки, да нанесете свилени буби, да нанесете ајлајнер и да ви покаже попривлечна шминка за очи, која е безбедна за употреба. ✿€Безбедно и Заштитно За почетници, шминката за очи е многу предизвикувачка, правилното користење на оваа маскара и влошки за штитови во сенка може да спречи маскарата да се залепи за лицето, да ги заштити очите, да избегне остатоци од шминка, лесни за чистење. ▲ Боја : Бела, Виолетова Големина : 2. 16х1, 97ин/ 5, 5х5см (Л*В) Pack Пакетот Вклучува : 2 х маскара и сенка штит влошки Материјал : висококвалитетна пластика, гума f Е Т У Р Е С С ▲ Мазна и удобна, Може да се користи постојано. Два различни лакови за цртање нежен ајлајнер 2 2 парчиња маскара штитник за трепки, погоден за нацртајте нежни сенки за очи, нанесете трепки, нанесете свилени буби, нанесете ајлајнер.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата