• Со попуст
  • Неодамнешно
NUOBESTY 5 парчиња Чувари Стопери За Врата Запирања На Отворен Декор Не Блокирај Анти-Судир Прекрасна Не - И Безбедност За Домашна Безбедност Соба Цртани Филмови Деца Ж?

NUOBESTY 5 парчиња Чувари Стопери За Врата Запирања На Отворен Декор Не Блокирај Анти-Судир Прекрасна Не - И Безбедност За Домашна

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Нацрт-Затворачи на вратите За Дното На Вратата : Премиум материјалите и добрата изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност Затворач На Високи Врати : Погоден за плочки, ламинатни подови, дрвена врата, метална врата, стаклена врата и многу повеќе. Декоративни Запирања На Вратите : вашиот дом или канцелариски ѕидови со овие цврсти затворачи на вратите што нема да се лизгаат или гребат, дури и на оние тешки индустриски врати. Новина Врата Клин : може детето од стискање на вратата кога вратата е затворена неочекувано. Стоп За шарки На Надворешната Врата : дното на овој праг е направено од анти - лизгање, лесно се фаќа за подот. Нацрт-Затворачи на вратите За Дното На Вратата : Премиум материјалите и добрата изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност. Затворач На Високи Врати : Погоден за плочки, ламинатни подови, дрвена врата, метална врата, стаклена врата и многу повеќе. Декоративни Запирања На Вратите : вашиот дом или канцелариски ѕидови со овие цврсти затворачи на вратите што нема да се лизгаат или гребат, дури и на оние тешки индустриски врати. Новина Врата Клин : може детето од стискање на вратата кога вратата е затворена неочекувано. Стоп За шарки На Надворешната Врата : дното на овој праг е направено од анти - лизгање, лесно се фаќа за подот. Список на пакети 1 х Карактеристики На Затка На Вратата - ова спречува лизгање и затворање на вратата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата