• Со попуст
  • Неодамнешно
Електрична пумпа за електрична топка Freelionvon, Паметна воздушна пумпа преносна брза топка инфлација автоматска електрична пумпа за брза топка за фудбалска топка, ко?

Електрична пумпа за електрична топка Freelionvon, Паметна воздушна пумпа преносна брза топка инфлација автоматска електрична пумпа

 
DEN 335.84

Количината на стоката
Това е достапна

⚽ 【Електричен и дизајн на складирање】 Оваа електрична пумпа за топка е дизајнирана со интелигентна функција за автоматска инфлација Со прекинувачот „Вклучено/исклучено“, автоматската инфлација е едноставна и удобна. Ние иновативно ги дизајниравме жлебовите игла и душникот на страната на трупот, така што иглата за топка и цевката за инфлација веќе не се губат. Ултра-брза】 Електричната пумпа за воздух има исклучително висок волумен на воздухот (8 литри во минута), така што не треба да пумпате за непотребно време. Може да се полни во рок од 2 минути без да треба да ја притиснете или повлечете рачката. Забелешка : Бидејќи пумпата нема да застане сама по себе кога е целосно исполнета, треба да ја исклучите рачно со притискање на „NO/OFF“. ? Пумпата за воздух на топката може да се вклопи во вашиот ранец, трупот или дури и во џебот. Така, можете да ја земете оваа мини пумпа за електричен воздух со вас насекаде и секогаш да ги снабдувате топчињата со воздух. ? Воздушната пумпа може да се користи и како LED фенерче, што е многу погодно ноќе кога е потребно. ? ⚽ 【Електричен и дизајн на складирање】 Оваа електрична пумпа за топка е дизајнирана со интелигентна функција за автоматска инфлација. Со прекинувачот „Вклучено/исклучено“, автоматската инфлација е едноставна и удобна. Ние иновативно ги дизајниравме жлебовите игла и душникот на страната на трупот, така што иглата за топка и цевката за инфлација веќе не се губат.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата