• Со попуст
  • Неодамнешно
Привремени тетоважи за деца, Консајт лажни сирена разновидни привремени тетоважи за деца Девојки роденденска забава, залихи, одлични детски додатоци за забава, до?

Привремени тетоважи за деца, Консајт лажни сирена разновидни привремени тетоважи за деца Девојки роденденска забава, залихи, одлични детски

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

【Сирена тетоважи за принцези девојки】】】】 ќе добиете 12 чаршави симпатични налепници за привремена тетоважа во 150+ модели, шарени и живописни обрасци за девојчиња кои се фаворизираат Голема селекција и различни стилови на тетоважи се доволни за децата да ги споделат со пријателите во сирена роденденска забава!. 【Лесно за нанесување и отстранување на налепницата за тетоважа со сирена од Konsatiat е безбедна, нетоксична и лесна за аплицирање за деца. Едноставно нанесувајте влажно за 10-20 секунди и налепницата лесно ќе се придржува до вашата кожа. Киди може да го сторат тоа сами. Лесно е со триење алкохол, масло од тело или маслиново масло. И примената и отстранувањето се многу едноставни!. 【Водоотпорна и издржлива】 Нашата налепница за тетоважи со сирена се водоотпорни и може да се носат на плажа, базен или во туш и нема да излезат лесно, обично трае 3-5 дена. Може да се користи за деца од сите возрасти, особено девојчиња на возраст од 3 до 6, тие можат да се применат на рацете, лицето, рамената и другите места за да ги покажат своите привлечност. 【Детски роденденска забава торба за полнење】 Одлична забава за материјали за сирена забава фаворити играчки, шоу во центарот, награди, подароци, материјали за роденденски забави за девојчиња, украси за костуми за деца, роденденски подарок за деца девојчиња, сирена за роденденски торби за девојчиња. Божиќни порибници и полнила, забавни игри за деца и повеќе настани. 【Совршен додаток за забава】 Совршени подароци за роденденски забави, сирена тематска забава, карневал, забави на плажа, детски забави, кампување и како училишна награда и сл. 【Сирена тетоважи за принцези девојки】】】】 ќе добиете 12 чаршави симпатични налепници за привремена тетоважа во 150+ модели, шарени и живописни обрасци за девојчиња кои се фаворизираат. Голема селекција и различни стилови на тетоважи се доволни за децата да ги споделат со пријателите во сирена роденденска забава!. 【Лесно за нанесување и отстранување на налепницата за тетоважа со сирена од Konsatiat е безбедна, нетоксична и лесна за аплицирање за деца. Едноставно нанесувајте влажно за 10-20 секунди и налепницата лесно ќе се придржува до вашата кожа. Киди може да го сторат тоа сами. Лесно е со триење алкохол, масло од тело или маслиново масло. И примената и отстранувањето се многу едноставни!. 【Водоотпорна и издржлива】 Нашата налепница за тетоважи со сирена се водоотпорни и може да се носат на плажа, базен или во туш и нема да излезат лесно, обично трае 3-5 дена. Може да се користи за деца од сите возрасти, особено девојчиња на возраст од 3 до 6, тие можат да се применат на рацете, лицето, рамената и другите места за да ги покажат своите привлечност. 【Детски роденденска забава торба за полнење】 Одлична забава за материјали за сирена забава фаворити играчки, шоу во центарот, награди, подароци, материјали за роденденски забави за девојчиња, украси за костуми за деца, роденденски подарок за деца девојчиња, сирена за роденденски торби за девојчиња.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата