• Со попуст
  • Неодамнешно
Зајаче Ноќно Светло Зајачко Ноќно Светло со 7 Светлосни Промени Цртан Филм Лед Зајаче Светло Детско Усб Силиконско Светло За Нега За Бебиња Деца Предводена Ноќно С?

Зајаче Ноќно Светло Зајачко Ноќно Светло со 7 Светлосни Промени Цртан Филм Лед Зајаче Светло Детско Усб Силиконско Светло За Нега

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Цела ноќ компанија : детската ноќна ламба има вградена батерија од 1200 m Ah, а преносливиот дизајн може да се полни преку USB порта за полнење По целосно полнење, може да обезбеди најмалку 10 часа работно време (во режим на слаба осветленост), а осветленоста трае долго време, а родителите исто така можат да спијат цврсто. Ламбата покрај креветот е погодна и за нега, читање и спиење ноќе, забави на отворено или кампување. Функција за контрола на допир и тајминг : само допрете ја ноќната светлина на бебето за да ја промените осветленоста на светлината (режим на топло светло) и изберете ја саканата светла боја (режим на дишење во боја). Силиконот се чувствува удобно, меко и еластично. Предводена ноќна светлина децата исто така имаат режим на тајмер (30 минути и 60 минути по избор), што може да ги придружува децата да спијат тивко. 3 Осветленоста може да се прилагоди : оваа детска ноќна светлина е наменета за деца од сите возрасти. Има режим на топла светлина (30%, 60% и 100% осветленост може да се прилагоди) за да се создаде мек и смирувачки темен сон колку што е потребно за да им помогне на децата да спијат. Безбедносен мек силика гел материјал : ноќното светло за бебиња е изработено од мек силика гел без БПА, можете безбедно да го користите за деца. Детска пријателска ноќна ламба, мека и елегантна светлина со функција за заштита на очите, нема да трепка или да ги повреди очите на децата. Ова е ноќно светло за момчиња, девојчиња и бебиња. 7 Бои може да се прилагодат : ова зајачко смирувачко ноќно светло има 7 режими на бои, а меките промени на светлината ќе го насмеат вашето дете среќно. Опис : Пренослив за да го однесете насекаде : USB ноќната светилка на полнење е совршена големина на џебот, која е мала, лесна и лесна за носење. Допрете За да ја промените осветленоста Прв Клик-30% Осветленост Втор Клик-60% Осветленост Трет Клик-100% Осветленост Четврти Клик-Исклучете. Нашата прекрасна ноќна светлина е најдобриот избор да им ја испратите на вашите деца во важни денови како Што Се Божиќ, роденденски забави итн. Долго притиснете го копчето за вклучување/исклучување, ноќното светло за зајаче за бебиња се префрла на режим на дишење во 7 бои.


Клучни карактеристики

7-Colour breathing mode/monochrome mode.:
Dimming type:
Dimming at three speeds (warm light);
Working time:
5-21h.
Material:
Safe silicone + ABSLight.
Model of the charging port:
Type C.
Bunny night light for children.:
Battery capacity:
1200mAh.
Modes:
Warm light; 7 colours light mode.
Note:
Manual measurement, please allow slight errors on size.:
The colors may exist slight difference due to different screens. :

Слични производи во категоријата