• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет за изработка на Божиќни накит од 5 компјутери - Комплет за изработка на накит со 22 монистра и 2 нараквици - Сет на нараквици за Божиќни календари, подарок за д?

Комплет за изработка на Божиќни накит од 5 компјутери - Комплет за изработка на накит со 22 монистра и 2 нараквици - Сет на нараквици за

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Активности на родители-дете】 Кога ќе го видите овој комплет за правење Божиќ, тоа значи дека доаѓа Божиќ Можете да DIY и да дизајнирате со вашите деца за да направите повеќе од вашето семејство да се за loveуби во овој специјален декември!. ? 【Одбројување】 Одбројувањето на Божиќ е забавно! Календарот за доаѓање доаѓа во божиќна одбројување кутија со мал „прозорец“ што ќе ве возбуди од 1 декември до Бадник. ? 【Висококвалитетен материјал】 Шармски мониста и приврзоците се направени од ПП и ,, не е лесно да се избледат и пријателски за деца. Должината на е околу 23 см/9.05in, а големината е прилагодлива и соодветна за возрасни и деца. ? ? Запуштете се со рачно изработен накит или направете значајни занаетчиски подароци!. Активности на родители-дете】 Кога ќе го видите овој комплет за правење Божиќ, тоа значи дека доаѓа Божиќ. Можете да DIY и да дизајнирате со вашите деца за да направите повеќе од вашето семејство да се за loveуби во овој специјален декември!. ? 【Одбројување】 Одбројувањето на Божиќ е забавно! Календарот за доаѓање доаѓа во божиќна одбројување кутија со мал „прозорец“ што ќе ве возбуди од 1 декември до Бадник. ? 【Висококвалитетен материјал】 Шармски мониста и приврзоците се направени од ПП и ,, не е лесно да се избледат и пријателски за деца.


Клучни карактеристики

Name:
Christmas Advent Calendar Bracelets
Material:
PP and
Packing List:
Gift box*1:
Note:
Due to manual measurement, there is a tolerance in the product size.:
Due to the lighting effects and shooting angles, there is a color difference in the product, please under. :

Слични производи во категоријата