• Со попуст
  • Неодамнешно
КУТИЈА ЗА Складирање НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ ZSNUOK СО Комплет За Сликање Со 5d Дијаманти, Канти За Складирање Крпа Што Се Преклопуваат Везови Со Вкрстени Шевови Уметнички Зан

КУТИЈА ЗА Складирање НА ПРЕКЛОПУВАЊЕ ZSNUOK СО Комплет За Сликање Со 5d Дијаманти, Канти За Складирање Крпа Што Се Преклопуваат Везови Со

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

Исклучителна Изработка : Поплавени 25х25смКомплетите за везење со преклопна кутија ЗА складирање САМ не само што се предмети за домаќинството, туку и уметнички дела од дијаманти. Сместен во кабинети и спални, тоа е особено привлечно. Совршено Складирање : канти за складирање за организирање и разградување на кој било простор. Совршен за организирање и намалување на нередот ,може да се користи за чување облека ,долна облека, чорапи, дуксери , играчки, занаети и така натаму. Материјал и Големина : големина На Преклопување 25*25*2см, Проширете Ја Големината 25*25*25см. Материјал : Користење на висококвалитетни материјали, лепило за животната средина. Платното со високо чисто масло за печатење е водоотпорно, влажно и без брчки и има рамномерна текстура, самата шема има леплива позадина и пластична врвка за да ја одржува сликата леплива, а потоа скапоцените камења ќе се држат, така што лесно ќе ја завршите сликата. Доживејте го чувството да бидете сликар. Совршен Подарок и Уникатни производи за домаќинството : 5д кутија за преклопување На Боење Со Дијаманти е совршена за украсување на вашата дневна соба, спална соба, канцеларија, ресторан, бар или каде било каде што сакате да одговарате на различен стил на декорација.И тоа е совршен подарок за роденден и фестивали.


Клучни карактеристики

Material:
PU
Open size:
about 25*25*25cm/10*10*10inch
Folded size:
25*25*2cm/10*10*0.79inch
Accessories:
box, partition, crystal diamond bag, tool bag
How to match diamond color:
1. All diamonds are stored individually in small boxes. Each bag contains a diamond of one color and is marked with a diamond number;:
2. Find the diamond number in the color chart, on the side of the canvas and match the symbol on the canvas;:
3. The diamond number on the small bag -> match their symbols through the color chart -> find the corresponding box on the canvas and process it;:
4. Reverse matching:
find the symbol that needs to match the diamond number through color matching -> use the diamond number to find the diamond bag.
Packing List:
2*Box:
1*Partition:
1*Crystal Diamond Bag:
4*Toolkit:

Слични производи во категоријата