• Со попуст
  • Неодамнешно
Фасџ Рептил Наводнување Капе, Додатоци Рептил Наводнување Алатка Рептил Вода Капе За Домашно Милениче Дома

Фасџ Рептил Наводнување Капе, Додатоци Рептил Наводнување Алатка Рептил Вода Капе За Домашно Милениче Дома

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Главата за капење е фиксирана со вшмукување чаша, која може флексибилно да се фиксира на стакло или непречено за лесно капење И влезот на вода и главата за капење имаат ефект на филтрирање за да обезбедат здрава вода за пиење за влекачите. Капацитетот на шишето за складирање вода е 1300МЛ, висината на шишето е зголемена, водата брзо капе, шишето се спушта и водата полека капе. Операцијата е едноставна и стапката на капе е лесна за контрола, погодна за геко/гуштери/камелеони и други мали влекачи. Може да се користи за навлажнување, ставете ја главата за капење на материјалот за подлога или вметнете ја во почва за полека да се навлажнува за да се одржи влажноста. И влезот на вода и главата за капење имаат ефект на филтрирање за да обезбедат здрава вода за пиење за влекачите. Операцијата е едноставна и стапката на капе е лесна за контрола, погодна за геко/гуштери/камелеони и други мали влекачи. Може да се користи за навлажнување, ставете ја главата за капење на материјалот за подлога или вметнете ја во почва за полека да се навлажнува за да се одржи влажноста. Главата за капење е фиксирана со вшмукување чаша, која може флексибилно да се фиксира на стакло или непречено за лесно капење. Капацитетот на шишето за складирање вода е 1300МЛ, висината на шишето е зголемена, водата брзо капе, шишето се спушта и водата полека капе.Спецификација : Тип На Ставка : Рептил Вода Капе Материјал : Пластика Боја : Како Што Е Прикажано На Сликата Должина На Цевката : Прибл.6 во тежина : Прибл. Капацитет на Шише за Складирање на вода 171,0 g/6,0 озвотер : Брзина на капење од 1300 mldripping : Нормално, една капка вода на секои 12-20 секунди, шише вода може да се капе околу една неделаприлагодување На Брзината На Капење : висината на шишето за складирање вода е зголемена, а водата брзо капе; шишето за складирање вода е спуштено, а капењето е бавно.


Клучни карактеристики

Item Type:
 Reptile Water Dripper
Material:
 Plastic
Color:
As Picture Shown
Tube Length:
Approx.  60cm/23.6in
Weight:
Approx. 171.0g/6.0oz
Water Storage Bottle Capacity:
1300ML
Dripping Speed:
Normally, one drop of water every 12-20 seconds, a bottle of water can be dripped for about one week
Adjusting Dripping Speed:
the height of the water storage bottle is increased, and the water drips quickly; the water storage bottle is lowered and the dripping is slow.
Humidify the Mat Material:
Put the drip head on the mat material, and the mat material can be humidified slowly to maintain the humidity.
Package List:
1 x Water Storage Bottle(Include Filter Head, Water Outlet, Water Tube)1 x Suction Cup:
Note:
1. First add satisfactory water to the water storage bottle, and then soak the drip head in the water for about 5 minutes to separate the ceramic and plastic of the drip head. Then fill the head of the hose against the tap water, install it back and suck the drip head on the side of the tank.2. Please allow 2‑3cm/0.8‑1.2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:

Слични производи во категоријата