• Со попуст
  • Неодамнешно
Аохмг Клупа За Тежина Прилагодлива, Преклоплива Клупа За Вежбање За Вежбање За Вежбање Клупа За Опаѓање, Клупа За Вежбање За Вежбање За Вежбање За Кревање Тегови И ?

Аохмг Клупа За Тежина Прилагодлива, Преклоплива Клупа За Вежбање За Вежбање За Вежбање Клупа За Опаѓање, Клупа За Вежбање За Вежбање За Вежбање

 
DEN 252.80

Количината на стоката
Това е достапна

?Повеќенаменска Клупа : прилагодлива корисна клупа работи и ги гради мускулите во градите, рамената, грбот, стомачните мускули, рацете и многу повеќе ?Цврста Конструкција : Изработена Со високо квалитетен челик и завршница обложена со прав отпорна на гребење за да се спротивстави на најтешките рутини за вежбање.Капацитет на оптоварување : 580 фунти. ?Прилагодлива Клупа За Тежина : можете лесно да ја прилагодите положбата за да се вклопите со повлекување НА БРЗИОТ БОЛТ, тогаш кој ќе биде автоматски заклучен за безбедност. ?Удобен Дизајн : задниот дел покриен со кожа од стп е отпорен на лизгање и абење, како и удобен и дише. обложено со пена, дополнително го намалува ризикот од напрегање на мускулите на грбот. ?Заштедете Простор : Клупата за Вежбање што Може Да се Преклопи може да се состави едноставно, Како И Лесна за Носење и складирање. Можете да го чувате речиси насекаде. ?Карактеристики : Мора да има парче опрема за секое лично студио за обука, домашна теретана или комерцијална теретана!?Тешка Челична Конструкција#ИМЕ? Копчиња за лесно прилагодување-едноставно вртете се и влечете Седиштата се удобни и ќе траат долго еколошки прашкаст слој?Изведете ги тренинзите знаејќи дека сте безбедни, нема да излезете од дното и ќе можете максимално да ги изградите мускулите!?Пакетот Вклучува : 1 х Клупи За Тежина?Топол Совет : Клупата За Вежбање доаѓа претежно составена, но не заборавајте да ги затегнете сите завртки/навртки кога планирате да ги подигнете, бидејќи тоа обезбедува максимална стабилност.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата