• Со попуст
  • Неодамнешно
Хоми Пастел Транспарентни лепливи белешки, 3''x3 Јасни лепливи јазичиња, 4 пакувања проucирни знамиња на страници на налепници за книги, додатоци за планер, библиско с?

Хоми Пастел Транспарентни лепливи белешки, 3''x3 Јасни лепливи јазичиња, 4 пакувања проucирни знамиња на страници на налепници за книги, додатоци

 
DEN 111.84

Количината на стоката
Това е достапна

【Практичен дизајн】 Во споредба со традиционалните лепливи белешки, транспарентен дизајн може да избегне блокирање на оригиналните датотеки И можете да додадете прибелешки или да означите важни белешки на страниците без дамка. Хоми транспарентни лепливи белешки го прават студијата и животот поудобно. 【Лесно за залепување и отстранување】 Направено од високо квалитетен материјал за миленичиња, мазно пишување, водоотпорно, нетоксично, без чуден мирис. Hommie Transparentирните лепливи белешки можат да се само-лепеат добро, лесно да се залепат и да се отстранат, без да остават траги од лепак и да ги кинат страниците. Забелешка : Препорачајте да користите пенкала за топка, моливи и маркери, но не и за пенкала засновани на вода, како што се пенкала за фонтани, пенкала за гел, пенкала за потписи. (Може да влијае на ракописот). 【Широк спектар на апликации - можете да ги залепите транспарентните лепливи белешки каде и да сакате да залепите. Совршен за канцеларии, училишта и домови. Можете да напишете на нив и лесно да залепите и отстраните без да оставите лепливи остатоци. Може да се залепи на wallsидови, клупи, компјутери, фрижидери, чаши за пиење, книги, списанија и документи, итн. 【Водоотпорен и издржлив】 Направено од водоотпорен материјал за миленичиња, овие лепливи белешки можат да спречат мастило, можете да ги запишете вашите идеи На нив и може да ги одржува страниците чисти. 【Силно лепило】 Хоми Транспарентни лепливи ноти има силно лепило, лесно залепување и отстранување, кинење без да остави остаток на лепак, може да се залепи и да се користи постојано. Овие разнобојни про transparentирни лепливи белешки се со добра адхезија и лесни за пишување, погодни за пишување со моливи, пенкала за топка, маркери засновани на нафта.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата