• Со попуст
  • Неодамнешно
Гуојм Држач За Четка За Тоалет Тоалетна Четка И Држач, Четка За Тоалетна Чинија За Бања Со Долга Рачка, Скриена Четка За Тоалет Со Издржливи Влакна За Чистење Четка ?

Гуојм Држач За Четка За Тоалет Тоалетна Четка И Држач, Четка За Тоалетна Чинија За Бања Со Долга Рачка, Скриена Четка За Тоалет Со

 
DEN 1551.84

Количината на стоката
Това е достапна

Четка И Држач За Тоалетна Чинијачетка и држач за Чинија е совршена за чистење и одржување на бањата Држачот дискретно ја крие четката кога не се користи. Идеален за гостинска бања, мастер бања, канцелариска бања и многу повеќе!. Густа гумена основа што не се лизга, не е лесна за паѓање. Рачка отпорна на прскање, цврста и издржлива, поудобна за држење; густата глава на четката чисти поголема површина и потемелно. Ergономските рачки го олеснуваат чистењето и намалувањето на времето за чистење. Дизајнот на долгата рачка може да спречи валкани раце за време на чистењето, да го направи чистењето на тоалетот поефикасно и лесно. Четка за тоалет со стабилна основа за држач, добра е за вентилација и го одржува основното чистење.Име на производ : Држач За Четка За Тоалет, Држач За Четка За Тоалетматеријал : Ппсајз : како што е прикажано на сликата : 300 Гпакинг Листа : 1 х Четка За Тоалет И Држач Поставена Белешка : 1. Само горенаведената содржина на пакетот, другите производи не се вклучени. Лесното снимање и различните дисплеи може да предизвикаат бојата на предметот на сликата малку поинаква од вистинската работа.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата