• Со попуст
  • Неодамнешно
Датотека за нокти од не'рѓосувачки челик, 5 парчиња двострана двојна еднострана анти-караница за нокти на нокти, плејер кутикула кутикула мртва алатка за отстранув?

Датотека за нокти од не'рѓосувачки челик, 5 парчиња двострана двојна еднострана анти-караница за нокти на нокти, плејер кутикула

 
DEN 128.80

Количината на стоката
Това е достапна

Направено од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, лесен за чистење, искривување, анти-абразија Ергономска и не-лизгачка рачка, заштедете напор. Може да го исчисти лепилото за нокти брзо и лесно, без да ги повреди ноктите. Двојна еднострана чиста текстура, тријте ги сивите и дебели нокти за да се изедначат. 5 парчиња/сет, издржлив, може да ги задоволи целата ваша потреба за да ги поправите ноктите. Спецификација : Карактеристики : 1. Висок квалитет нерѓосувачки челик, не е лесен за 'рѓа и издржлив. Ергономски дизајн : Рачките не се лизгаат и удобни за употреба. Може да го исчисти лепилото за нокти брзо и лесно, без да ги повреди ноктите. Професионално полирање за отстранување на мртва кожа, сива и густа нокти, правејќи ги ноктите. Погодно за професионална употреба или домашна употреба. Спецификации : Тип на ставка : Клиперс за нокти Маникир Алатка Материјал : Не'рѓосувачки Steelfunction : Отстранете ја мртвата кожа, сивите и густите нокти, Големината на артикалот : приближно.1 * 0,4inchpackage Тежина : Конте. 81gpackage Список : 5 x датотека за нокти.


Клучни карактеристики

Features:
1. High quality stainless steel, not easy to rust and durable.:
2. Ergonomic design:
The handles are non-slip and comfortable to use.
3. Can clean the nail glue quickly and easily, without hurt your nails.:
4. Professional polishing to remove dead skin, gray and thick nails, making your nails . :
5. Suitable for professional use or home use.:
Specifications:
Item Type:
Nail Clippers Manicure Tool
Material:
Stainless Steel
Function:
Remove Dead Skin, Grey And Thick Nails,
Item Size:
Approx.13 * 1.1cm / 5.1 * 0.4inch
Package Weight:
Approx.81g
Package List:
5 x Nail File:

Слични производи во категоријата