• Со попуст
  • Неодамнешно
EMEET USB Звучник M1A 2 Ai Микрофони 360° ГЛАСОВЕН ПИКАП USB Звучник И Микрофон За КОМПЈУТЕР USB Тип C-Приклучок И Репродукција Намалување На Бучавата Cancо Откажување Компјутер?

EMEET USB Звучник M1A 2 Ai Микрофони 360° ГЛАСОВЕН ПИКАП USB Звучник И Микрофон За КОМПЈУТЕР USB Тип C-Приклучок И Репродукција Намалување На

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Интелигентна Оптимизација На Гласот - паметно откажување наchо и намалување на бучавата во позадина од VOICEIA 40 Во Emeet Office Core USB алгоритмите за звучници M1 A обезбедува јасен и стабилен звук. 360° Глас Пикап - сите гласови на присутните се јасно слушнати благодарение на 2-те сештојасни микрофони НА УСБ-звучникот што можат да го покријат вашиот глас од сите правци. Мазни и Ефикасни Повици-Професионалните компјутерски звучници со микрофон обезбедуваат ефективност на сигналот за пренос на глас, правејќи ги повиците помазни, а состаноците поефикасни. Слободен Исклучување И Контрола На Јачината На Звукот-Неми во секое време и насекаде со користење на usb звучник и микрофон за компјутер. Постојат волумени од 9 нивоа кои лесно може да се прилагодат со копчиња. Универзална Компатибилност-USB звучникот за лаптоп работи добро СО ЗУМИРАЊЕ, Skype, Skype за бизнис, Microsoft Lync, Google Hangout, Facetime, goto состанок, Bluejeans, Webex, итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата