• Со попуст
  • Неодамнешно
Doitool 1 сет постави хексадецимални битни челични битни битови за вежбање поставени дупки за вежбање метални метални дупки за вежбање бит за метал асортиман челик ве?

Doitool 1 сет постави хексадецимални битни челични битни битови за вежбање поставени дупки за вежбање метални метални дупки за вежбање бит

 
DEN 265.92

Количината на стоката
Това е достапна

Сет за бит за вежбање- Електрични шрафцигери, рачни шрафцигери, електрични вежби и пневматски шрафцигери се универзални и тврди, со добра изработка и висока прецизност Веснички битови за леано железо- Еден сет може да биде за инсталација на мебел, поправка на автомобили, фабрика за електроника, инсталација на канцеларија, инсталација на кујна и многу повеќе. Зацврстена метална вежба за вежбање-изработен од челичен материјал со висока оценка хром-ванадиум, издржлив за трајна употреба. Преименувач на столарија- со добра изработка, едноставна во дизајнот и многу практично во употреба, лесно освои ги своите услуги. Зацврстени метални битови-изработени од челик со висок степен-ванадиум, издржлив за трајна употреба. Сет за бит за вежбање- Електрични шрафцигери, рачни шрафцигери, електрични вежби и пневматски шрафцигери се универзални и тврди, со добра изработка и висока прецизност. Веснички битови за леано железо- Еден сет може да биде за инсталација на мебел, поправка на автомобили, фабрика за електроника, инсталација на канцеларија, инсталација на кујна и многу повеќе. Зацврстена метална вежба за вежбање-изработен од челичен материјал со висока оценка хром-ванадиум, издржлив за трајна употреба. Преименувач на столарија- со добра изработка, едноставна во дизајнот и многу практично во употреба, лесно освои ги своите услуги. Зацврстени метални битови-изработени од челик со висок степен-ванадиум, издржлив за трајна употреба. Список на пакети 20 X Карактеристики на битови за дупчење -големина : 6.43x0 мултифункционален ремиер. -Којност : Сребрена зацврстена метална вежба бит -материјал : хром -ванадиум челик мултифункционален бит за вежбање Сет Спецификација : 1,5мм, 2мм, 2 ремиер за DIY.


Клучни карактеристики

1.5mm,2mm,2 reamer for diy.:
- Adoption of simple and convenient design, this product also can be for a time driver bit set.:
- Tightly engaged with the screw, stable and not easy to , and the use is more efficient drill bits for metal.:
- The drill bit can absorb screw through magnetic suction, easy for your work drill bit organizer.:
- High hardness, higher torque force. Hexagonal handle, universal handle for electric screwdriver screwdriver bit set.:
- Perfect for electric screwdrivers, manual screwdrivers, electric drills, and pneumatic screwdrivers are universal and hard, with good workmanship and high precision hex bit set.:

Слични производи во категоријата