• Со попуст
  • Неодамнешно
Виски Глобус Декантер 35 Мл Подароци За Тато Мажи, Татковци Ден Оксеа Подароци Од Ќерка, Годишнина Роденден Подароци За Него Дечко Брат Сопруг, Бурбон Вино Декантер ?

Виски Глобус Декантер 35 Мл Подароци За Тато Мажи, Татковци Ден Оксеа Подароци Од Ќерка, Годишнина Роденден Подароци За Него Дечко

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

● ПОДАРОЦИ ЗА ДЕНОТ НА ТАТКОВЦИТЕ `+ ДЕНОТ НА ТАТКОВЦИТЕ ПОДАРОЦИ ОД ЌЕРКА СОПРУГА СИН. ДАЛИ ГО БАРАТЕ КРАЈНИОТ ПОДАРОК ЗА ДЕНОТ НА ТАТКОТО? Ние знаеме дека тоа е може да биде тешко да се избере најдобрите татковци ден подароци за тато него сопруг дечко кои имаат се. Овој луксузен висококвалитетен комплет за декантер за виски ќе ги импресионира вашите прекрасни мажи за подароци За Роденден, подароци За Годишнина, Божиќни подароци, подароци За Денот на Вљубените, подароци За Венчавки или какви било подароци за нормален ден што сакате да ги натерате да се чувствуваат посебно!. ● НЕ САМО ПОДАРОК ТУКУ И УМЕТНИЧКО ДЕЛО ● Сетот За Декантер со Очила ќе ви даде одлично визуелно искуство кога ќе вкусите виски. Тоа е совршена куќа за затоплување подароци нов дом и пештера за мажи што ќе додаде сјај во собата, кујната или домашниот бар. Импресионирајте ги вашите гости, засилете го амбиентот и подобрете ја чистотата, аромата и вкусот на вашиот омилен алкохол со декантерите за алкохол. ® КОМПЛЕТ ЗА ПРЕМИУМ ПОДАРОЦИ ОД КРИСТАЛНО СТАКЛО БЕЗ ОЛОВО. декантерот за Вино Од Виски е направен од 100% висококвалитетен, целосно рачно разнесен кристал без олово. Совршен избор За Виски, Бурбон, Скоч, Коктел, Вотка, Вино, Алкохолни Пијалоци, Текила и сите други алкохолни и безалкохолни пијалоци неговиот омилен. ① ИСКЛУЧИТЕЛНИ ПОДАРОЦИ ЗА ГОДИШНИНАТА за НЕГО.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата