• Со попуст
  • Неодамнешно
Паметен сензор 0,5 ~ 19999 вртежи во минута Контакт Дигитален мерач на ротација на тахометар со ЛЦД -приказ на задното осветлување

Паметен сензор 0,5 ~ 19999 вртежи во минута Контакт Дигитален мерач на ротација на тахометар со ЛЦД -приказ на задното осветлување

 
DEN 873.60

Количината на стоката
Това е достапна

Брзина на повеќе функција тах мерачот може автоматски да се зачува за максимална, минимална и последна вредност, лесен за употреба Индикатор за ниска батерија, за да можете да знаете кога треба да ја замените батеријата, опремена со сензор за стапка на конвексен канал за лесно мерење на жици, брзина на кабел, јажиња, итн. Широка апликација опремена со сензор за стапка на линеарна конвексна канал, тој е погоден За мерење на линеарната стапка на жицата, кабел. LCD дисплеј овозможува јасно и лесно читање : Нашиот дигитален тахометар е опремен со голем LCD дисплеј, кој овозможува јасно читање. Дигитален тахометар, 0,5 19999rpm, широк опсег на мерење и висока резолуција. Брзина на повеќе функција тах мерачот може автоматски да се зачува за максимална, минимална и последна вредност, лесен за употреба. Индикатор за ниска батерија, за да можете да знаете кога треба да ја замените батеријата, опремена со сензор за стапка на конвексен канал за лесно мерење на жици, брзина на кабел, јажиња, итн. Широка апликација опремена со сензор за стапка на линеарна конвексна канал, тој е погоден За мерење на линеарната стапка на жицата, кабел. LCD дисплеј овозможува јасно и лесно читање : Нашиот дигитален тахометар е опремен со голем LCD дисплеј, кој овозможува јасно читање. Дигитален тахометар, 0,5 19999rpm, широк опсег на мерење и висока резолуција. Примена на MCU и електроптичка технологија, може ефикасно да изврши мерење на контакт на ротирачката и линеарната брзина на тркалање. 0,5-19999rpm, широк мерен опсег и висока резолуција. Голем ЛЦД -приказ со јасно читање. Автоматски чувајте за максимум, мин и последна вредност. Додатоци конвертибилни за различно мерење. Спецификација : Функција : Примена на MCU и електроптичка технологија, може да изврши мерење на контакт на ротирачката и линеарната брзина на тркалање ефикасно. 0,5-19999rpm, широк мерен опсег и висока резолуција. Голем ЛЦД дисплеј со јасно читање.


Клучни карактеристики

Feature:
Applying the MCU and electrooptical technology, can perform contact measurement of rotating & linear rolling speed efficiently. :
0.5-19999RPM, wide measuring range and high resolution. :
Large LCD display with clear reading. :
Automatically store for the MAX, Min and LAST value. :
Accessories convertible for different measurement. :
Equipped with convex channel lineal rate sensor, it is convenient for measuring the lineal rate of the wire, cable. ropes etc. :
Low battery indication so you can know when need to replace the battery. :
Solid structure built with durable electronic elements and light ABS plastic house :
Specification:
Brand SMART SENSOR :
Model AR925 :
Measure range 0.5-19999RPM 0.05~19999.9m/min 0.2~6560Ft/min :
Resolution ratio 0.1RPM, 1RPM 0.01m/min, 0.lm/min 1Ft/min :
Measure error ±(0.05%+1 digit) :
Sampling frequency 0.8Sec :
Max/Min Yes :
Equipped with multi sensor Yes :
Low power notice Yes :
Measure method Contact :
Data lock Yes :
LCD backlight Yes :
Working temperature 0~50o℃ :
Storage temperature -20~70℃ :
Power 3*1.5V AAA battery(Not include) :
Weight 132g :
Product size 190*55*35mm:
Package list:
1 * Digital Tachometer(without battery):
1 * User manual:
1 * Accessory(Bag):
Note:
The actual product color may deviate from the photo due to light.:
There may be a slight deviation in the measurement of product.:

Слични производи во категоријата