• Со попуст
  • Неодамнешно
Inoomp 5pcs клуч ланец метал клуч прстен метал s куки за автомобили за клучеви за клучеви на копчето копче за клуч на копчето, кука, кука за приврзување на клучеви за клуч?

Inoomp 5pcs клуч ланец метал клуч прстен метал s куки за автомобили за клучеви за клучеви на копчето копче за клуч на копчето, кука, кука

 
DEN 875.20

Количината на стоката
Това е достапна

не'рѓосувачки челик Направени во САД или увезени. Клип за клуч на ременот на прстенот : и за ваша употреба. Клип за активирање : Дизајнот за брзо ослободување на лесното ослободување е многу лесен за расклопување. Куки за активирање : и ниска цена, високи перформанси на трошоците. Titanium Quick Draw Keychain : Производот е лесен и нема да заземе многу простор. Прстен за вртење на клуч : Лесниот дизајн на бравата ви го олеснува употребата. не'рѓосувачки челик. Направени во САД или увезени. Клип за клуч на ременот на прстенот : и за ваша употреба. Клип за активирање : Дизајнот за брзо ослободување на лесното ослободување е многу лесен за расклопување. Куки за активирање : и ниска цена, високи перформанси на трошоците. Titanium Quick Draw Keychain : Производот е лесен и нема да заземе многу простор. Прстен за вртење на клуч : Лесниот дизајн на бравата ви го олеснува употребата. Список на пакети 5 x Клучни ланци Карактеристики -Која : Сребрен надворешен ланец на ланецот на отворено -Големина : Околу 4.63x0 куки за вртење на клучот. -Материјал : Не'рѓосувачки челик предизвикувачки активиран од не'рѓосувачки челик -изработен материјал со стабилни перформанси и клипови за карабинер за прилагодување на тастатурата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата