• Со попуст
  • Неодамнешно
числим 3 ПАРЧИЊА Сет За Четка За Чистење Силиконски Шишиња, четка за Чистење На Ротирачки Чаши 360°, Комплет За Чистење Силиконски Шишиња За Вашето Бебе За Перење Тес?

числим 3 ПАРЧИЊА Сет За Четка За Чистење Силиконски Шишиња, четка за Чистење На Ротирачки Чаши 360°, Комплет За Чистење Силиконски

 
DEN 127.84

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал : Изработен од органски силика гел за храна, без бпа и нетоксичен, безбеден и здрав Издржливи еколошки материјали, без мирис, многу погодни за чистење шишиња, може да се користат многу пати. Дизајн : ротирачко чистење со четка со долга рачка од 360 степени, може да навлезе длабоко во аглите и празнините и лесно да ја отстрани тврдоглавата нечистотија во тесен висок сад, заштедувајќи време и напор, без ќорсокаци и лесно се чисти. И не остануваат гребнатини на површината. Употреба : можете да ја користите нашата четка за чистење силиконски шишиња за тесни шишиња, шишиња за бебиња, шишиња со вода од галон, вазни, чаши, стакларија, па дури и садови. Силиконските четки се поефикасни и издржливи од сунѓерските и пластичните четки. Издржлив : силиконот на нашата четка за шишиња за бебиња е доволно флексибилен и мек за да ги спречи вашите омилени вазни, карафа, шишиња за бебиња и нежни стакларија воопшто да не се гребеат. Влакната на цврстата и издржлива четка за шишиња секогаш ја задржуваат својата форма и нема да дамкаат, собираат вода, мирисаат, деформираат, фрлаат коса или попуштаат. Погодност : само исчистете ја четката за да ја исплакнете и ротирате поголемиот дел од водата без да ја исцедите, а потоа закачете ја на суво место за сушење на воздухот. Можете лесно да ја закачите четката за лесно складирање и сушење. Оваа силиконска четка може да го отстрани необичниот мирис и остатоци, што е поздраво за вашето бебе.


Клучни карактеристики

Material:
Silicone
Color:
pink
size:
Bottle brush size:
(approximately) 32*5.5cm
Pacifier brush size:
(approximately) 18*2.5cm
Straw brush size:
(approximately) 17.7cm
Package Included:
1*Bottle brush:
1*Pacifier brush:
1*Straw brush:
note:
1. Due to manual measurement, please allow a difference of 0.5-2 cm.:
2. Before using the brush, please disinfect the brush with hot water and dry it after use. :

Слични производи во категоријата