• Со попуст
  • Неодамнешно
50 ПАРЧИЊА Стапчиња За Нокти Со Прстен И Налепници Со Бројки За Вежбање На Ноктите полска Табла за Прикажување На Бои, Дакуан 6 ПАРЧИЊА Четки За Уметност За Нокти Пос?

50 ПАРЧИЊА Стапчиња За Нокти Со Прстен И Налепници Со Бројки За Вежбање На Ноктите полска Табла за Прикажување На Бои, Дакуан 6 ПАРЧИЊА

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

ПРОИЗВОДИТЕ ВКЛУЧУВААТ : 50 ПАРЧИЊА Стапчиња За Нокти Со Налепници За Прстени и Број, Табла за Лак За Прикажување Бои За Вежбање Нокти, 6 ПАРЧИЊА Четки За Уметност За Нокти Поставете Алатки за Сликање Пенкало За Дизајн На Уметност за Нокти БОНУС НАЛЕПНИЦА : Доаѓа со налепници со 2 броеви (нумерирани 1-100), ставете ист број на примерокот стап и шише со лак, пронајдете го лакот што го сакате за неколку секунди. Нема повеќе пишување долги имиња на бои. АЛАТКИ ЗА ДИЗАЈН НА НОКТИ : Професионалните четки за нокти доаѓаат со 6 различни пенкала за дизајн на нокти. вклучува четка за гел за нокти, четка за гел за нокти, пенкало за вајање нокти, четка за ајлајнер за нокти и пенкало за точки за нокти. РАЗУМЕН ДИЗАЈН : комплетот за четки за нокти е дизајниран со стилска и практична handономска рачка, изработена од висококвалитетни влакна и метална цевка, а изработката и удобното чувство на боја ќе ве натераат да го сакате. ЗА СЕКОГО : стапчиња за нокти и четки за уметност за нокти поставени совршени за експерти или почетници да сликаат прекрасни 3д обоени дезени, цвеќиња, карирани или да нанесуваат тврди гелови на ноктите. Ако не сте задоволни со производот или има проблем со производот, ве молиме контактирајте со нас и ние ќе го решиме за вас. НОКТИТЕ СТАПЧИЊА СТАПЧИЊА : 1.Производот вклучува 50 парчиња. Со сопствен метален прстен, тој е поорганизиран, поудобен за употреба и складирање и поудобен за носење.Висококвалитетен материјал, проѕирна боја, мазна површина, примарен квалитет на бојата, полесен за нанесување, без промена на бојата, без промена на бојата.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата