• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет Алатка За Тајминг На Моторот Shankly Компатибилен За Bmw Mini N12/N14 | Купер Mini R55/R56 Со Цилиндар Турбо Мотор, Вклучува Игла За Усогласување, Алатка За Затегнување На Р?

Комплет Алатка За Тајминг На Моторот Shankly Компатибилен За Bmw Mini N12/N14 | Купер Mini R55/R56 Со Цилиндар Турбо Мотор, Вклучува Игла За

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

АЛАТКА ЗА ТАЈМИНГ НА МОТОРОТ : алатката за тајмингот на шенкли за Бмв Мини овозможува правилна замена на временскиот ремен или камбелт Прецизен Игла За Усогласување : овој сет е опремен со висококвалитетен игла за усогласување за да се обезбеди прецизно усогласување на временскиот ремен на моторот за време на инсталацијата, што го прави процесот брз и лесен. Сеопфатен Сет На Алатки За Тајминг : Нашиот Комплет Алатки За Тајминг На Моторот Shankly е специјално дизајниран за модели BMW Mini N12/N14 И Cooper Mini R55/R56 со цилиндричен турбо мотор, обезбедувајќи сѐ што ви треба за да извршите точни замени и поправки на временскиот ремен. Алатка за Затегнување на ременот : Нашиот сет вклучува и алатка за затегнување на ременот што го олеснува прилагодувањето на затегнатоста на временскиот ремен според спецификациите на производителот. Оваа алатка гарантира дека ременот е правилно затегнат, намалувајќи го ризикот од предвремено абење или откажување. Комплет За Поправка на тешки Работи : Комплетот Алатки За Тајминг На Моторот Shankly доаѓа со комплет за поправка на тешки работи, кој ги вклучува сите алатки што ви се потребни за да ги извршите сите потребни поправки на вашиот мини или Купер мини мотор bmw. Компатибилност : овој сет е компатибилен со широк спектар На мини и Купер мини модели НА бмв со турбо мотор со цилиндри, што го прави разноврсен сет на алатки за секоја гаража или работилница.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата