• Со попуст
  • Неодамнешно
ЛИМГС Домашна Дрвена Пренослива Кутија За Складирање Игли За Шиење, Разноврсен Држач За Дрвена Кутија За Везење Во Продавница Рачни Занаети Алатка За Плетење Чепк?

ЛИМГС Домашна Дрвена Пренослива Кутија За Складирање Игли За Шиење, Разноврсен Држач За Дрвена Кутија За Везење Во Продавница Рачни

 
DEN 89.44

Количината на стоката
Това е достапна

ДЕТАЛИ ЗА ПРОИЗВОДОТ - Материјал : Дрво; Боја : 1x Темен Надворешен Дијаметар : 17,5 мм; Внатрешен Дијаметар : 11,5 мм; Внатрешна Максимална Должина На Кутијата : 75мм; Висина на Телото на Кутијата 52,5 мм; Висина На Капачето : 29,5 мм; Вкупна Висина : 82мм; Пакетот Вклучува : 2 Пакувања; Вкупна Тежина : ОКОЛУ 36гр висок КВАЛИТЕТ - куќиштето за игла е изработено од висококвалитетно дрво и месинг, многу е издржливо и цврсто куќиште за складирање за Игли ЗА ШИЕЊЕ, квалитетни кутии За Складирање За Долготрајни. Густа структура, отпорна на корозија, нежна и сјајна површина. УБАВА ЦЕВКА ЗА СКЛАДИРАЊЕ-случајот со игла цевка е дизајниран заоблени агли, без бруси, нема да ги повредат вашите раце. Дрвен материјал со полиран изглед, непречено насликан во светли или темно кафеави бои, го прави случајот за складирање изгледа убаво и модерно. ПРАКТИЧЕН И НАЈДОБАР ПОДАРОК - секој случај на игла е доволен за сместување до 20 игли истовремено . Ова ќе ви помогне да ја чувате иглата за шиење, иглата за везење, големата игла за шиење очи, иглата за навој итн. Може да складира и мали предмети како што се чепкалка за заби, мушка, пилула, чепкалка за уши, памук итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата