• Со попуст
  • Неодамнешно
ДОИТОЛ Кабинет Полица За Складирање Решетка Бања Пешкир Бар Месинг Антички Стил Пешкир Двојна Решетка Ѕид Монтирање Крпа Наметка Организатор Закачалка За Дома Хо?

ДОИТОЛ Кабинет Полица За Складирање Решетка Бања Пешкир Бар Месинг Антички Стил Пешкир Двојна Решетка Ѕид Монтирање Крпа Наметка Организатор Закачалка

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

носивост и лесен за употреба Изработени од висококвалитетни материјали и издржливи. Изгледот е едноставен и дарежлив, цврст и издржлив и има долг работен век. Може да се инсталира на ѕидот, не е лесно да падне или. Производот е изработен од месинг, отпорен на корозија и не е лесен за ' рѓа. Опис Ова Е решетка за складирање на месинг со врвен квалитет што може да се инсталира на ѕидот на бањата. Добриот дизајн спречува паѓање на крпата. и одржување, само избришете го со влажна крпа. Ова е еден од вашите најдобри избори! Карактеристики-Материјал : Месинг-Големина : 55. 20во Боја : Светло-Кафеава, Бронзена - производот е изработен од месинг, отпорен на корозија и не е лесен за ' рѓа.- Може да се инсталира на ѕидот, не е лесно да падне или.- носивост и лесен за употреба.- Изработени од висококвалитетни материјали и издржливи.- Изгледот е едноставен и дарежлив, цврст и издржлив и има долг работен век. Пакет Вклучувајќи 1 х Решетка За Крпи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата