• Со попуст
  • Неодамнешно
50 листови налепници за трансфер на фолија за нокти ласерски цвеќиња леопард печатење на нокти со фолија декларации ryвездени небо маникир холографски совети

50 листови налепници за трансфер на фолија за нокти ласерски цвеќиња леопард печатење на нокти со фолија декларации ryвездени небо маникир

 
DEN 111.84

Количината на стоката
Това е достапна

1 Содржина на пакетот : Фолијата за пренесување на ноктите има 50 мешани дизајни, вклучувајќи цвеќиња, печатење на леопард, злато, сребро, итн. Големината на секој лист е приближно. 1,6 инчи*7,8inches (4*20см). Ласерски ефект : Налепницата за фолија ќе даде сјаен ласерски ефект и ќе ви даде чувство како ryвезденото небо, правејќи ги ноктите да блескаат и мистериозни и ноктите ќе бидат попривлечни. Лесен за употреба : Притиснете ја фолијата на ноктите откако ќе нанесете обоен лак, само неколку секунди, можете да го добиете ликовниот дизајн на уметноста за нокти. Најдобар избор за подароци : Најдобар подарок за вашите жени пријатели, вашата мајка, вашата сопруга. Налепниците за фолија за нокти се одлични за украсите на ноктите и ноктите. Совршен за домашна употреба и салон за нокти. Можете исто така да уживате во DIY забава со вашите пријатели. Содржина на пакетот : Фолијата за пренесување на ноктите има 50 мешани дизајни, вклучувајќи цвеќиња, печатење на леопард, злато, сребро, итн. Големината на секој лист е приближно. 1,6 инчи*7,8inches (4*20см). Ласерски ефект : Налепницата за фолија ќе даде сјаен ласерски ефект и ќе ви даде чувство како ryвезденото небо, правејќи ги ноктите да блескаат и мистериозни и ноктите ќе бидат попривлечни. Лесен за употреба : Притиснете ја фолијата на ноктите откако ќе нанесете обоен лак, само неколку секунди, можете да го добиете ликовниот дизајн на уметноста за нокти. Најдобар избор за подароци : Најдобар подарок за вашите жени пријатели, вашата мајка, вашата сопруга. Налепниците за фолија за нокти се одлични за украсите на ноктите и ноктите. Совршен за домашна употреба и салон за нокти. Можете исто така да уживате во DIY забава со вашите пријатели.


Клучни карактеристики

Quantity:
50 sheets
Sheet Size:
Approx. 1.6inches*7.8inches (4*20cm)
Color:
As the picture shows
Suitable for professional or home use. :
How to use:
Step 1. Prepare your nails and apply a base coat and dry it. :
Step 2. Apply colored nail polish (dark color is better), and dry it (but not totally dry, keep it still a little bit sticky). :
Step 3. Press the nail foil on your nails for a while, then remove the foil. :
Step 4. Remove the foil and the foil pattern should be stuck to your nail and dry it. :
Step 5. Seal it with top coat to protect the foil. :
Package content:
50 Sheets x different nail foil sticker :
NOTE:
1.Please allow a slight deviation in the measurement size. :
2.Please understand that the color of the item may be slightly different from the picture, due to different computer screen display. :
Thank You for your visit, we wish you a satisfied experience. :

Слични производи во категоријата