• Со попуст
  • Неодамнешно
Безжичен Организатор На Електрични Алати, Држач За Држач За Дупчалки, Решетка За Складирање Електрични Алати, Станица За Полнење Тешки Метални Вежби, Решетка За Ск?

Безжичен Организатор На Електрични Алати, Држач За Држач За Дупчалки, Решетка За Складирање Електрични Алати, Станица За Полнење Тешки

 
DEN 431.84

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал : Метал Тип На Монтирање : Монтирање На Ѕид. Заврши : Обложени/Полиран. Организатор На Вежба / Држач / Решетка За Складирање. Безжичен Вежба За Складирање / Вежба Малку Решетката. Пловечка Полица За Алат/Организатор За Полнење На Батеријата. Вежба За Складирање Решетката/Полица За Алатка Случај. ●Држач За Електричен Алат ● - нашата решетка за вежба доаѓа 2-пакет и држи 4 вежби за складирање. Избегнувајте неред и користете повеќе лавици во кој било агол од вашата гаража, работилница или барака за уредно чување на вашите алатки. ●Полнење и Складирање Лесно - Во Споредба со другиот систем за складирање гаражи на кој му е потребна голема површина за инсталирање,нашиот држач за ѕид на организаторот на алатки не е само комплементарен комплет за решетки за алати,исто така посебна полица за складирање и држач за вежба.предлагаме да ја инсталирате металната полица во близина на ѕидниот прекинувач,тогаш батериите на алатките може да се складираат и да се полнат погодно. ●Држач За дупчалка За монтирање На ѕид ● - во пакетот е 1 решетка и 1 полица, лесна за монтирање, нема потреба од склопување. Вие само треба да ја монтирате решетката на ѕидот користејќи завртки. Дизајнот против лизгање спречува паѓање на вашите алатки. Стабилната конструкција им овозможува на вашите алатки безбедно да висат на ѕидот на дофат. ●Тежок Дизајн Q-Изработен од челична жица со тежок мерач и позлата и завртки обложени со цинк. Структурата е цврста и отпорна на абење без деформација. ​Површината на полицата е третман против абење за поддршка на вашата долгорочна употреба. ●Услуга по Продажбата● - на сите прашања во врска со монтажата на ѕидот на организаторот на електричниот алат ќе се одговори веднаш.


Клучни карактеристики

Material:
Metal

Слични производи во категоријата