• Со попуст
  • Неодамнешно
Клипови за чипови, клипови со клипови за клипови, клипови за храна, клипови за торби за храна, клип за чипс, клипови за храна, клипови обложени со ПВЦ за пакувања со х?

Клипови за чипови, клипови со клипови за клипови, клипови за храна, клипови за торби за храна, клип за чипс, клипови за храна, клипови обложени

 
DEN 95.68

Количината на стоката
Това е достапна

1 Материјал за клип : Чип клипот е изработен од метален клип со винилна пластична обвивка, без 'рѓа, многу издржлив, силен зафат и добра еластичност. Може да го реши проблемот со 'рѓата на другите производи на брендот и да ги спречи гребнатинките на прицврстени предмети. Вклучени облеки : 30 убави чипови со различни бои за да кликнете различни предмети за да ги направат работите поорганизирани. Клиповите за чипови се широко користени : клиповите за чипови можат да се користат за облеки, клипови за торби за храна, клипови за хартија, клипови за висечки букви, клипови за пакување храна, клипови за фотографии, клипови за закачалки, клипови за крпи, итн. : Може да се користи како клип за торбичка за храна, игла за торби, клип за чорапи, облека за патувања, обележувач, папка за канцеларии, клип за приказ на фотографии, клип за хартија, совршен за употреба во затворен и отворен простор. Ако имате какви било прашања во врска со нашите клипови, слободно контактирајте не. Материјал за клип : Чип клипот е изработен од метален клип со винилна пластична обвивка, без 'рѓа, многу издржлив, силен зафат и добра еластичност. Може да го реши проблемот со 'рѓата на другите производи на брендот и да ги спречи гребнатинките на прицврстени предмети. Вклучени облеки : 30 убави чипови со различни бои за да кликнете различни предмети за да ги направат работите поорганизирани. Клиповите за чипови се широко користени : клиповите за чипови можат да се користат за облеки, клипови за торби за храна, клипови за хартија, клипови за висечки букви, клипови за пакување храна, клипови за фотографии, клипови за закачалки, клипови за крпи, итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата