• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет Четки За Шминка, 20 Парчиња Професионални Четки За Шминка Четка За Руменило За Сенки За Очи, Коректори За Мешање Кабуки За Мешање Лице Четки За Шминка За Очи ?

Комплет Четки За Шминка, 20 Парчиња Професионални Четки За Шминка Четка За Руменило За Сенки За Очи, Коректори За Мешање Кабуки За Мешање Лице

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

ПРОФЕСИОНАЛЕН КОМПЛЕТ ЧЕТКИ за ШМИНКА : овој комплет четки за шминка од 20 парчиња е комплетен, вклучувајќи 2 четки за шминка кабуки и прецизни четки од 18 парчиња За Пудра За Подлога, Сенки За Очи, Веѓи, Мешање, Руменило, Коректори погоден за употреба дома или шминкер, исполнете Ги Основните барања за вашата шминка. ПРЕМИУМ СИНТЕТИЧКИ ВЛАКНА : Помеки и повеќе меки од обичните четки, а обликот на четката може совршено да се меша и да нанесува креми, прашоци и течности. Непорозните синтетички влакна не фаќаат или апсорбираат производи и бактерии, па затоа се похигиенски и потрајни од природната коса. Не иритирачки, без суровост, дури и погоден за најчувствителната кожа. РАЧКА СО ВИСОК СТАНДАРД : рачката е изработена од висококвалитетни дрвени материјали, во комбинација со легура на високи перформанси прилагодено обрач за шампањ, за да ви обезбеди мек и удобен допир и најдобра контрола на стисокот , што ќе ви донесе најдобро искуство со производот. МОДЕН ДИЗАЈН : оваа козметичка четка е внимателно дизајнирана од професионални дизајнери. Изгледот е полн со модни елементи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата