• Со попуст
  • Неодамнешно
100 ПАРЧИЊА Маркери За Сирење За Етикети На Табла За Чаршафи Шведска Маса Празна Чепкалка За Заби Етикети За Храна За Забави Знаци За Храна Ознаки За Имиња На Храна З?

100 ПАРЧИЊА Маркери За Сирење За Етикети На Табла За Чаршафи Шведска Маса Празна Чепкалка За Заби Етикети За Храна За Забави Знаци За Храна Ознаки

 
DEN 62.08

Количината на стоката
Това е достапна

ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛ - овие знаци за храна за партиски вклучена се направени од висококвалитетни дрвени чепкалки за заби и крафт хартија, за еднократна употреба и хигиенски ПРАЗНИ ЕТИКЕТИ ЗА ХРАНА - овие етикети за забава со празен дизајн ви овозможуваат да ја декорирате храната според вашите идеи и да ја направите вашата храна попривлечна. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА-етикетите за сирење за даска за храна се цврсти, со мала тежина и доволно долги, што е лесно за гостите да ги зграпчат и држат стапчињата. ГОЛЕМИНА НА ЗНАМИЊА ЗА ХРАНА-големината на маркерите за сирење се приближно. 3,5 х 2,5 см/ 1,38 х 0,98 инчи, а должината на чепкалката е прибл. 6,5 см/ 2,56 инчи. ШИРОКИ АПЛИКАЦИИ-Совршени За вечери, роденденски забави, свадби, излети, бифе, скари и спортски настани итн. Име на производ : Празна Чепкалка За Заби Знамиња Крафт Хартија Етикети За Храна За Забава Вклучена Боја : жолт Материјал : дрво + Тежина на хартија : 26г големина На Производот : 6,5*3,5 см големина на Пакување : 7.3 км Пакување : опп пакување листа : 100с* крафт хартија чепкалка за заби знаме.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата