• Со попуст
  • Неодамнешно
Резервоар За Складирање Лепак За трепки Тегла За Складирање Со Активиран Јаглерод Запечатена Тегла За Складирање Отпорен На Истекување Цилиндар Чувајте Сува И Св?

Резервоар За Складирање Лепак За трепки Тегла За Складирање Со Активиран Јаглерод Запечатена Тегла За Складирање Отпорен На Истекување

 
DEN 165.12

Количината на стоката
Това е достапна

КАРАКТЕРИСТИКА 1 : Го Чува лепилото за продолжување на трепките правилно подолго време КАРАКТЕРИСТИКА 2 : Целосно го штити лепилото од влажност. ПРИНЦИП : со посебен дизајн на капакот, голем дел од воздухот се истиснува кога ќе го притиснете капакот, создавајќи вакуумска заптивка. ЦЕЛОСНО ЦРНО : ќе го заштити лепилото од директна светлина. ПРЕНОСЛИВ : Одговара на 3 лепила во зависност од обликот и големината на шишето. Пакет Листа : 1 херметички Лепило Складирање Тегла Карактеристики : 1. Изработен од квалитетен материјал, издржлив за употреба. Резервоарот за складирање лепак со тока за заптивки може ефикасно да ја одвлажне и запечати сувата средина. Тоа може да го задржи лепилото подолго време. Голем капацитет. Одлично за употреба чување лепак за продолжување на трепките. Пренослив и лесен, лесен за носење. Запечатување силиконски прстен, ефикасно чувајте го лепилото свежо. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Ставка : Материјал За Тегла За Складирање Лепак : Пп Боја : Тежина На Црно Пакување : Прибл.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Glue Storage Jar
Material:
PP
Color:
Black
Package Weight:
Approx. 125g

Слични производи во категоријата