• Со попуст
  • Неодамнешно
LG DP132 Dvd Плеер w/USB Директно Снимање, Мулти-Репродукција &засилувач; 2.0 Репродукција Пакет Со Деко Опрема 6ft Универзална 4K HDMI 2.0 Кабел и 6 x 6 инчен Микрофибер Чистење Крп?

LG DP132 Dvd Плеер w/USB Директно Снимање, Мулти-Репродукција &засилувач; 2.0 Репродукција Пакет Со Деко Опрема 6ft Универзална

 
DEN 1279.84

Количината на стоката
Това е достапна

LG DP132 DVD Плеер w/ USB Директно Снимање, Мулти-Репродукција И 2 Ви овозможува директно да извлечете аудио траки Од Цд-а и да ги префрлите НА УСБ-Децив за да направите сопствена колекција на музички датотеки MP3 Карактеристики USB 2. ВО ПОЛЕТО ВКЛУЧУВА : LG Двд Плеер 1 Година Гаранција Делови / 90 Дена Труд Овластен Сад Дилер Гаранција. ПАКЕТОТ ВКЛУЧУВА : Деко Опрема 6ft Универзална 4k HDMI 2.0 Кабел СО 28awg Чист Бакар Проводници 6 x 6 инчен Микрофибер Чистење Крпа. Карактеристики НА производот USB Директно Снимањемоќна и лесна за употреба функција која ви овозможува директно да извлекувате аудио траки од Цд-А и да ги пренесувате НА USB-уред. Само вметнете ЦД и направете своја сопствена колекција музички датотеки MP3. Мулти-Репродукција Уживајте во видео и аудио од повеќе формати како ДВД, JPEG, ЦД или MPS USB 2.0 Репродукција Спомени на големиот екран. Сакате да видите макара за нагласување на семејниот одмор во удобноста на вашата дневна соба? USB Media Host ви овозможува да гледате семејни фотографии, да гледате видеа И да слушате музика ОД Usb уреди За складирање Спецификации ПРОФИЛ И Диск ЗА Репродукција USB Репродукција - Да ДВД-РОМ - Да Аудио ЦД/ЦД-Р/ЦД-R - Да Двд+ЦД) - Да ЦД-Г - Да Видео Формат МПЕГ-1 - Да MPEG2 PS/TS - Да MPEG4 - Да Div X - Да VOB - Да Аудио Формат LPCM - да dolby digital 2 ch downmixed - да MPEG 1/2 L2 - Да Wma - ДА Погодност Зум - ДА ВРЕМЕ НА ВЧИТУВАЊЕ - ПОМАЛКУ Од 7 Секунди АЖУРИРАЊА НА ФИРМВЕРОТ - ДА USB ДИРЕКТНО СНИМАЊЕ - да Меморија на последната Сцена - да ЗАКЛУЧУВАЊЕ НА РОДИТЕЛИТЕ - да АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ - Да Зачувувач НА Екранот - ДА AV ВЛЕЗОВИ/Излези АНАЛОГНО АУДИО 2ch ИЗЛЕЗ - 1 КОМПОЗИТНО Видео Надвор - 1 Usb 2.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата