• Со попуст
  • Неодамнешно
Чувар На Билки фаутај За Фрижидер, Мешунка За Чување Билки, Стакло За Контејнери За Складирање Билки, Сад За Чување Билки Зачувувач На Вкус За Цилинтро Нане Магдоно?

Чувар На Билки фаутај За Фрижидер, Мешунка За Чување Билки, Стакло За Контејнери За Складирање Билки, Сад За Чување Билки Зачувувач На

 
DEN 207.84

Количината на стоката
Това е достапна

●Функција за зачувување●предноста на нашиот дизајн е проѕирната прозорска, тврда Обвивка ги штити лисјата од кршење од други предмети во фрижидерот и тие ви дозволуваат да видите што има внатре, додека им дозволуваат да дишат на оптимално ниво на хидратација Сега тоа е подобро отколку да ги завиткате во влажна крпа! Се вклопува во сите стандардни врати на фрижидерот. ●Тројно зголемете го животниот век на вашите свежи билки ● Вкусот На Тревата ги одржува билките свежи до три недели, во зависност од билката, потопувајќи ги стеблата во вода, овозможувајќи ви да направите вкусни, здрави оброци дома. ①Висококвалитетни Материјали●висококвалитетните материјали го прават овој штедач на билки 100% безбеден за храна, издржлив и лесен за чистење. Разбивањето јасно овозможува јасна видливост на билки и произведува способни да издржат машина за миење садови или чистење на рацете. ●Како Да Се Користи+исплакнете и исушете ги вашите билки(Измијте магдонос, коријандер, нане, коријандер, власец, копра и аспарагус) и ставете ги во внатрешноста на мешунката За Штедење Билки. Затворете го предниот капак додека не се прицврсти на своето место.


Клучни карактеристики

Material:
ABS
Size:
6.5 * 24.5cm
The packaging includes:
1 * vanilla cup :

Слични производи во категоријата