• Со попуст
  • Неодамнешно
Заградата за регистарски таблички на задниот браник за Range Rover 2000-2023, сет на држачи на плоча W 6 Единствени завртки за завртки и комплет за клучеви, комплет за монтира?

Заградата за регистарски таблички на задниот браник за Range Rover 2000-2023, сет на држачи на плоча W 6 Единствени завртки за завртки

 
DEN 383.20

Количината на стоката
Това е достапна

Прилагодено вклопување - Заградата за регистарски таблички е погодна за следниве модели на возила : Range Rover 2000-2023 Заштедете пари на казни! Големината на заградата (6 "x 12") одговара на регистарските таблички во САД и Канада и нема да покрие регистарска табличка или налепница за регистрација.100% улица легално. Највисок квалитет-Носителот на ознаката за лиценца е изработен од премија и тешка пластика, која е тотално отпорна на 'рѓа, анти-пика и отпорна на корозија. Металната регистарска табличка не ја контактира директно површината на бојата на автомобилот, така што нема да доведе до гребнатини!. Комплетот вклучува- 6 безбедни завртки за завртки. Заградата има 4 дупки за монтирање, по една во секој агол за да се одржи плочата обезбедена. Може да бара дупки за дупчење во браник ако постојните дупки се далеку од едни со други. Не се потребни дополнителни алатки! Вклучен е клуч со секоја заграда!. Лесно за инсталирање- усогласување на заградата за регистарски таблички на постојните дупки на браникот на автомобилот и закачете ја заградата со 2 долги завртки. Прикачете ја вашата регистарска табличка на држач за монтирање со помош на 4 мали завртки.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата