• Со попуст
  • Неодамнешно
Заложби за складирање на чадори за складирање на чадори со 2 куки шетаат стапчиња за стопирање на столбови за домашна канцеларија за влегување чадор за чување чадо?

Заложби за складирање на чадори за складирање на чадори со 2 куки шетаат стапчиња за стопирање на столбови за домашна канцеларија

 
DEN 3119.84

Количината на стоката
Това е достапна

【Погодни и практични дизајни】 Необичен дизајн за одржување на вашите чадори бесплатни и отворени Дното пластично садови за одвод за да спречи излевање и истекување на вашиот под или теписи, одржувајќи ги местата на вратите чисти. 2 дополнителни мали куки можат брзо да висат и да залепат кратки или преклопни чадори со леснотија. 【Multi-Purpose Storage Rack】Umbrella rack not only for umbrella storage, it can also be used in a variety of ways for multiple uses, used as a decor for organizing your umbrellas, canes, walk sticks, wrapping paper, swords, baby toys итн. Во влез или затворен дом, канцеларија, стан, хотел, барови и така натаму. 【Целокупни димензии】 25 × 50 см/9,8 × 19,7 in. 【Сигурен квалитет】 Трајни метални конструкции и фино изработка, овој штанд за чадор ви нуди подобро искуство за употреба за складирање или сушење чадори. 【Погодни и практични дизајни】 Необичен дизајн за одржување на вашите чадори бесплатни и отворени. Дното пластично садови за одвод за да спречи излевање и истекување на вашиот под или теписи, одржувајќи ги местата на вратите чисти. 2 дополнителни мали куки можат брзо да висат и да залепат кратки или преклопни чадори со леснотија. 【Multi-Purpose Storage Rack】Umbrella rack not only for umbrella storage, it can also be used in a variety of ways for multiple uses, used as a decor for organizing your umbrellas, canes, walk sticks, wrapping paper, swords, baby toys итн. Во влез или затворен дом, канцеларија, стан, хотел, барови и така натаму. 【Целокупни димензии】 25 × 50 см/9,8 × 19,7 in. 【Сигурен квалитет】 Трајни метални конструкции и фино изработка, овој штанд за чадор ви нуди подобро искуство за употреба за складирање или сушење чадори. ● Овој држач за метални чадор е дизајниран да ви служи преку безброј дождливи сезони, да се грижи за погодност со овој елегантен додаток на влезот. Дизајнирана е фиока за дното за капење за да го заштити вашиот под од вода. 2 дополнителни мали куки за висечки чадори. ● Карактеристики : Метална конструкција доказ за 'рѓа ја прави корпата за држачи на чадорот силна и издржлива, не е лесна за паѓање.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата